Menu
Ereronde kampioenen van Ajax

Ereronde kampioenen van Ajax

In de rust van de wedstrijd Ajax - FC Twente liepen de kersverse kampioenselftallen van Ajax een ereronde op het veld. De jeugdteams kregen van het publiek een staande ovatie voor hun prestaties dit seizoen.

Voor Adrie Koster en Aron Winter, trainers van Jong Ajax, was dit een prachtig moment om afscheid te nemen van Ajax. Koster begint volgend seizoen als hoofdtrainer bij het Belgische Club Brugge. De geboren Zeeuw was vanaf 1 juli 2007 hoofdtrainer van Jong Ajax.

Het contract van Winter loopt deze zomer af. De voormalig speler van Ajax is toe aan een nieuwe uitdaging als trainer.

Adrie Koster en Aron Winter kunnen met trots terugkijken op een geslaagd seizoen bij Jong Ajax. Adrie Koster en Aron Winter kunnen met trots terugkijken op een geslaagd seizoen bij Jong Ajax.


De overige kampioenselftallen zijn: de E3 onder leiding van Peter van der Hengst, de E2 met als trainer Martin Dorré, E1 met als trainer Casimir Westerveld, Heini Otto's D2, de C1 van Wim Kwakman en de A2 van Gery Vink.

Jong Ajax-speler Nathaniel Will laat trots de kampioensschaal zien aan het publiek. Jong Ajax-speler Nathaniel Will laat trots de kampioensschaal zien aan het publiek.
Een grote glimlach en een bos bloemen zijn de perfecte ingrediënten om een ereronde te lopen! Een grote glimlach en een bos bloemen zijn de perfecte ingrediënten om een ereronde te lopen!