Menu
Ereronde voor kampioenen uit de jeugd

Ereronde voor kampioenen uit de jeugd

Het is een mooie traditie in de laatste thuiswedstrijd van Ajax 1: de ereronde in de Amsterdam ArenA van alle kampioenen die de jeugdopleiding het seizoen heeft voortgebracht. In de rust van Ajax - FC Twente liepen de Ajacieden uit de A1 (foto), A2, D1, D2, E2 en F1 hun ronde om het speelveld.

De F1 schaarde zich als allerlaatste jeugdploeg onder de Ajax-kampioenen. De Ajacieden van trainer Dennis de Haan veroverde zaterdag de titel met een fraaie 7-0 zege op Swift E3.

Aan het einde van de voetbalmiddag sloten ook de Ajacieden van Frank de Boer zich bij de Ajax-jeugdkampioenen aan. Kampioenen onder kampioenen.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ Gerard van Hees

Ook jeugdkampioenen kunnen apetrots door een vol stadion paraderen... Ook jeugdkampioenen kunnen apetrots door een vol stadion paraderen...
Ajax D2 ontving felicitaties en zwaaide alle Ajacieden in de ArenA toe. Ajax D2 ontving felicitaties en zwaaide alle Ajacieden in de ArenA toe.
De allerjongste Ajacieden uit de F1 genoten met volle teugen van de kampioensronde. De allerjongste Ajacieden uit de F1 genoten met volle teugen van de kampioensronde.
Ook de Ajacieden uit de A2 poseerden met kampioensbloemen. Ook de Ajacieden uit de A2 poseerden met kampioensbloemen.
De D1 zag ook een succesvol jaar bekroond met een ereronde. De D1 zag ook een succesvol jaar bekroond met een ereronde.