Menu
Eriksen valt uit bij laatste training 2011

Eriksen valt uit bij laatste training 2011

De selectie van Ajax is de laatste training van 2011 niet helemaal ongeschonden doorgekomen. Tijdens de laatste oefensessie op weg naar de bekerwedstrijd tegen AZ haakte Christian Eriksen voortijdig af met een enkelblessure. De Deen verzwikte zijn enkel en zal er woensdag in de achtste finales van de KNVB Beker zo goed als zeker niet bij zijn.

Ajax is nog slechts één wedstrijd van de winterstop verwijderd. Na de bekerwedstrijd tegen AZ beginnen de Ajacieden aan de kerstvakantie. Dinsdagochtend rondde het team van Frank de Boer de laatste training van 2011 af. Op het trainingsveld van de Toekomst stoomde De Boer de regerend landskampioen klaar voor de bekerwedstrijd tegen de huidige koploper van de Eredivisie.

Ajax - AZ begint woensdagavond om 20:45 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor het duel geldt een Club Card-verplichting (4 op 1). Alle kaarten (behalve de hoofdtribune) kosten slechts 15 euro per stuk.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Kaartverkoop Ajax - AZ

De Ajacieden beginnen aan de laatste training van 2011. De Ajacieden beginnen aan de laatste training van 2011.
Derk Boerrigter (links) en Davy Klaassen behoren tot de selectie voor Ajax - AZ. Derk Boerrigter (links) en Davy Klaassen behoren tot de selectie voor Ajax - AZ.
Aanvoerder Jan Vertonghen bereidt zich voor op de laatste wedstrijd van 2011. Aanvoerder Jan Vertonghen bereidt zich voor op de laatste wedstrijd van 2011.
Ajax speelt woensdagavond voor de tweede keer met de EK-bal. Ajax speelt woensdagavond voor de tweede keer met de EK-bal.
Jasper Cillessen wordt klaargestoomd voor de bekerwedstrijd tegen AZ. Jasper Cillessen wordt klaargestoomd voor de bekerwedstrijd tegen AZ.
Reservedoelman Jasper Cillessen verdedigt woensdagavond het doel tegen AZ. Reservedoelman Jasper Cillessen verdedigt woensdagavond het doel tegen AZ.
André Ooijer is hersteld van zijn hamstringblessure. André Ooijer is hersteld van zijn hamstringblessure.