Menu
Europa League-avond in beeld

Europa League-avond in beeld

Daags na de 1-0 zege op Legia Warschau kijken we terug op deze UEFA Europa League-avond via een fotoverslag van fotograaf Gerard van Hees. Arek Milik bezorgde Ajax de overwinning tegen de bezoekers uit zijn geboorteland.


Het nieuwe tijdelijke supportershome van Ajax. Het nieuwe tijdelijke supportershome van Ajax.
De vlagwapperaars hebben er zin in! De vlagwapperaars hebben er zin in!
Frank de Boer kwam met een verrassende opstelling voor deze wedstrijd. Frank de Boer kwam met een verrassende opstelling voor deze wedstrijd.
Uiteraard weer een volle F-side voor dit duel. Uiteraard weer een volle F-side voor dit duel.
Ricardo Kishna zorgde zo nu en dan voor dreiging aan de linkerkant. Ricardo Kishna zorgde zo nu en dan voor dreiging aan de linkerkant.
Ajax B1-speler Zian Flemming was donderdagavond als ballenjongen in de ArenA. Wellicht in de toekomst als speler? Ajax B1-speler Zian Flemming was donderdagavond als ballenjongen in de ArenA. Wellicht in de toekomst als speler?
Arek Milik in een kopduel. Arek Milik in een kopduel.
GOAL! Arek Milik met de 1-0! GOAL! Arek Milik met de 1-0!
Arek Milik gaat schuivend op zijn knieën over het veld. Arek Milik gaat schuivend op zijn knieën over het veld.
Davy Klaassen, Arek Milik en Nicolai Boilesen juichen samen met VAK410. Davy Klaassen, Arek Milik en Nicolai Boilesen juichen samen met VAK410.
Jasper Cilissen heeft Ajax meerdere malen behoed voor een tegendoelpunt. Jasper Cilissen heeft Ajax meerdere malen behoed voor een tegendoelpunt.
VAK410 steunde Ajax wederom de volle 90 minuten. VAK410 steunde Ajax wederom de volle 90 minuten.
Aanvoerder Nicolai Boilesen bezorgde na afloop deze fan nog een extra leuke avond. Aanvoerder Nicolai Boilesen bezorgde na afloop deze fan nog een extra leuke avond.
Voormalig Ajax-middenvelder Andrzej Rudy was weer eventjes terug in de Amsterdam ArenA. Ditmaal voor de Poolse televisie. Voormalig Ajax-middenvelder Andrzej Rudy was weer eventjes terug in de Amsterdam ArenA. Ditmaal voor de Poolse televisie.
Frank de Boer tijdens de persconferentie na afloop van Ajax - Legia Warschau. Frank de Boer tijdens de persconferentie na afloop van Ajax - Legia Warschau.