Menu
Europa League-avond in beeld

Europa League-avond in beeld

Alle verhalen over Ajax - Dnipro Dnipropetrovsk zijn inmiddels verteld. Daags na de uitschakeling in de UEFA Europa League kijken we via een alternatief fotoverslag terug op de laatste Europese wedstrijd van Ajax dit seizoen. Ajax wist met 2-1 te winnen in de eigen Amsterdam ArenA, maar dit was echter niet genoeg om door te stoten naar de kwartfinales. Fotograaf Gerard van Hees legde de avond in beeld vast.

Scheidsrechter Aleksei Kulbakov staat klaar voor de return in de achtste finale van de UEFA Europa League. Scheidsrechter Aleksei Kulbakov staat klaar voor de return in de achtste finale van de UEFA Europa League.
Gespannen koppies bij de spelers voor aanvang van de wedstrijd. Gespannen koppies bij de spelers voor aanvang van de wedstrijd.
De spelers van Ajax en Dnipro betreden het veld van de uitverkochte ArenA. De spelers van Ajax en Dnipro betreden het veld van de uitverkochte ArenA.
De basiself tegen Dnipro Dnipropetrovsk. De basiself tegen Dnipro Dnipropetrovsk.
Ricardo Kishna stond weer in de basis tegen Dnipro. Ricardo Kishna stond weer in de basis tegen Dnipro.
De Ajax-corners leverden helaas weinig op. De Ajax-corners leverden helaas weinig op.
Frank de Boer probeert zijn mannen weer op scherp te krijgen. Frank de Boer probeert zijn mannen weer op scherp te krijgen.
Arek Milik begon als spits aan de wedstrijd. Arek Milik begon als spits aan de wedstrijd.
Alles in de stijl van de Europa League. Zelfs de bidons. Alles in de stijl van de Europa League. Zelfs de bidons.
Riechedley Bazoer bijna in de spagaat. Riechedley Bazoer bijna in de spagaat.
Lachende gezichten na de 1-0 van Riechedly Bazoer. Lachende gezichten na de 1-0 van Riechedly Bazoer.
Daley Sinkgraven speelde een goede wedstrijd links op het middenveld bij Ajax. Daley Sinkgraven speelde een goede wedstrijd links op het middenveld bij Ajax.
Richairo Zivkovic en Queensy Menig zaten gisterenavond op de tribune. Richairo Zivkovic en Queensy Menig zaten gisterenavond op de tribune.
Mike van der Hoorn scoorde de 2-1 als 'breekijzer'. Echter was dit net niet genoeg. Mike van der Hoorn scoorde de 2-1 als 'breekijzer'. Echter was dit net niet genoeg.
De Wit-Russische scheidsrechter blaast op zijn fluit voor het einde van de wedstrijd. Ajax is uitgeschakeld. De Wit-Russische scheidsrechter blaast op zijn fluit voor het einde van de wedstrijd. Ajax is uitgeschakeld.
Met teleurgestelde gezichten verdwijnt Ajax richting de kleedkamer. Met teleurgestelde gezichten verdwijnt Ajax richting de kleedkamer.
Davy Klaassen doet zijn verhaal na afloop. Davy Klaassen doet zijn verhaal na afloop.