Menu

Europeesche Kids Soccer toernooi

Op 5 januari 2001 vindt voor de eerste keer het indoorscoccer jeugdtoernooi plaats in Rotterdam.

Op dit grote internationale toernooi kun je genieten van spectaculair en snel indoorsoccer van de beste jeugdelftallen van Nederland en van vier grote clubs uit het buitenland.

Het indoorsoccer jeugdtoernooi kent een hele sterke bezetting want de jeugdteams van Ajax, Feyenoord, PSV, Sparta, KAA Gent, Club Brugge, Bayern Leverkusen en Manchester United nemen deel aan dit toernooi.

Bij indoorsoccer spelen de teams 'five a side'. Dit betekent dat ieder team uit vijf spelers bestaat. Het grote verschil met zaalvoetbal is dat er op kunstgras wordt gespeeld. Iedere wedstrijd duurt 2 x 10 minuten. Dit betekent dat alle teams in korte tijd alles uit kast moeten halen om te winnen. Kortom: er zal snel en attractief worden gespeeld.

Naast de wedstrijden is er ook veel entertainment. Zo zullen "beroemde" voetballers handtekeningen uitdelen, aanwijzingen en tips geven. Wie weet leer je op deze dag wel een aantal nieuwe technieken! Daarnaast vinden er in het promodorp nog veel andere, leuke activiteiten plaats. Genoeg te doen en genoeg te zien dus.

Lijkt het je leuk om de grote clubs aan het werk te zien? Zorg dan dat je er bij bent en moedig het Ajax-jeugdelftal aan! En wie weet halen ze -mede dankzij jouw steun- wel de finale!

Kom dus op 5 januari 2001 naar Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen (naast Stadion De Kuip). De eerste wedstrijd begint om 10.00 uur en de finale wordt om 17.00 uur gespeeld. Om 17.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats en niemand minder dan Frank Rijkaard zal de eerste prijs uitreiken aan het winnende team!

Poule A: Ajax, PSV, KAA Gent en Bayer Leverkusen. Poule B: Feyenoord, Sparta, Club Brugge en Manchester United.

De toegangsprijs bedraagt fl. 5,00 voor kinderen tot en met 15 jaar.

Wil jij ook lid worden van de Kids Club van Ajax? Kijk dan snel op de informatiepagina.