Menu
Events rondom jubileum Experience

Events rondom jubileum Experience

De Ajax Experience bestond in het weekend van 22 en 23 september exact een jaar. De eerste verjaardag van het interactieve museum op het Rembrandtplein werd groots gevierd.

Er kwamen tijdens het jubileumweekend veel supporters naar de Ajax Experience. Ajax-mascotte Lucky was ook aanwezig om alle bezoekers feestelijk te ontvangen. Speciaal voor SVA-leden was er een kortingsactie en alle overige bezoekers konden fantastische prijzen winnen zoals de vlag dragen bij de Champions League-wedstrijd Ajax - Real Madrid.

Ook rondom de verjaardag van de Experience vonden er twee grote evenementen plaats. Op donderdag 20 september werd ‘De Derde Donderdag’ in het interactieve museum gehouden. Op de tweemaandelijkse netwerkborrel konden mensen uit de evenementenbranche zich op een informele en gezellige manier laten inspireren. Onder het genot van hapjes en drankjes van cateraar 'a Matter of TASTE', genoten bijna zeventig mensen van de avond. De gasten mochten op de foto met de Champions League-beker en via een visitekaarten-actie werden ook nog eens twee business seats voor Ajax - FC Twente weggegeven.

Verder had ook de gemeente Amsterdam afgelopen maandag een groot evenement. In de Experience werd tijdens het Amsterdamse voorzittersoverleg – een samenwerking tussen gemeente Amsterdam, KNVB en voetbalverenigingen – de 'Amsterdamse Fairplay Prijs' uitgereikt aan de voetbalclub AFC. a Matter of TASTE nam ook tijdens dit evenement de aankleding en catering op zich. Ruim 900 KNVB-scheidsrechters kozen een Amsterdamse vereniging die met meest sportief opereert. Er werd gekeken naar ontvangst, gedrag op het veld en het gedrag rondom het veld van toeschouwers. AFC kwam als beste uit de bus. De voetbalclub krijgt voor al haar leden een opleiding aangeboden voor verenigingsscheidsrechters, gegeven door topscheidsechter Kevin Blom. Ajax feliciteerde AFC met de mooie prijs en gaf een ingelijst Ajax-thuisshirt cadeau.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Wilt u ook een event organiseren in de Ajax Experience? Klik dan hier

Het was druk tijdens het jubileumweekend in de Ajax Experience. Het was druk tijdens het jubileumweekend in de Ajax Experience.
Ruim zeventig mensen kwamen op de DDD-netwerkborrel af. Ruim zeventig mensen kwamen op de DDD-netwerkborrel af.
Scheidsrechter Kevin Blom gaf een presentatie tijdens het Amsterdamse voorzittersoverleg. Scheidsrechter Kevin Blom gaf een presentatie tijdens het Amsterdamse voorzittersoverleg.
Winnaar AFC kreeg een ingelijst Ajax-thuisshirt cadeau. Winnaar AFC kreeg een ingelijst Ajax-thuisshirt cadeau.