Menu

Exclusief kijkje in de kleedkamers voor leden Ajax Kids Club!

Voor de 2e maal dit seizoen opent Ajax haar deuren exclusief voor de leden van de Ajax Kids Club, want alleen leden mogen een kijkje nemen in het heilige der heiligen: de kleedkamers van Ajax 1!

Een ervaren gids neemt je mee op een boeiende tocht door de catacomben van de Amsterdam ArenA. Met eigen ogen kun je zien wat de vaste plek van Cedric van der Gun is, of het bubbelbad echt zo groot is en op wat voor stoeltje Rafael van der Vaart zit. Normaal gesproken zou je daar niet achterkomen omdat alle Ajax-ruimtes afgesloten blijven voor publiek, maar alleen voor de leden van de Ajax Kids Club wordt een uitzondering gemaakt.

Dat is nog niet alles, want ook in het spelershome, de fysioruimte en in alle andere ruimtes waar de spelers doordeweeks verblijven, mag je sfeer proeven en kun je je (heel) even Ajax-speler voelen. Er is voldoende tijd om alles uitgebreid te bekijken, dus vergeet je fototoestel niet!

Natuurlijk wordt deze dag afgesloten met een bezoek aan het Ajax Museum. Ooit de Europa Cup I beker gezien, of vergeten oude foto's van bekende Ajacieden? Ook kun je persoonlijke bezittingen en andere zwaarbevochten trofeeën bewonderen in het museum. Kortom: het Ajax-museum is een onvergetelijke reis door de rijke 101-jarige geschiedenis van Ajax.

Data zaterdag 9 juni 2001, tussen 10.00-16.00 uur zondag 10 juni 2001, tussen 10.00-16.00 uur zaterdag 23 juni 2001, tussen 10.00-16.00 uur zondag 24 juni 2001, tussen 10.00-15.00 uur

De kosten voor de rondleiding bedragen fl. 15,= p.p. inclusief een bezoek aan het Ajax-museum.

Introduceés Deze rondleiding is speciaal bedoeld voor leden van de Ajax Kids Club. In verband met het beperkt aantal plaatsen kunnen er helaas geen ouders, vriendjes of andere familieleden mee.

Reserveren Wil je dit meemaken? Bel dan op werkdagen tussen 10.00 - 16.00 uur met de Ajax Kids Club, tel.: 020 - 311 14 44 (optie 3) en boek deze bijzondere rondleiding. Alleen als je van tevoren hebt gereserveerd, kun je aan de Ajax Kids Club-rondleiding deelnemen. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!