Menu
Extra drukte bij Ajax - Vitesse

Extra drukte bij Ajax - Vitesse

Ajax adviseert supporters om zaterdag op tijd naar de Amsterdam ArenA te komen. Naast Ajax - Vitesse (18:45 uur) zijn er namelijk nog twee grote evenementen in het ArenA-gebied. Bløf geeft een concert in de Ziggo Dome en in de Heineken Music Hall staat Qore 3.0 op het programma.

Kom je met de auto naar de ArenA? Volg dan de aangegeven routes naar de beste parkeerplaats. Speciaal voor deze dag zijn er routeadviezen gemaakt om het verkeer te begeleiden. Op en vanaf de snelwegen volg je de aanwijzingen op de informatieborden langs de weg. Per evenement zie je waar je het best kunt parkeren op dat moment. Zo rijdt het verkeer verspreid over het gebied, kan je doorrijden en ben je op tijd aanwezig en na afloop weer snel thuis.

Wegens werkzaamheden op station Amsterdam Bijlmer ArenA kan je geen gebruik maken van een directe verbinding in de richting van Schiphol. Reizigers in de richting Schiphol worden aangeraden om eerst naar station Duivendrecht te gaan en daar in de richting van Schiphol te reizen (en verder).

Tekst en foto: Ajax.nl