Menu
Extra kaarten Ajax - Roda JC

Extra kaarten Ajax - Roda JC

Ajax speelt zondag 10 februari een thuiswedstrijd tegen Roda JC. Het competitieduel begint op het voor velen favoriete tijdstip 14:30 uur. Bovendien geldt er vrije verkoop voor Ajax - Roda JC. Iedereen kan dus kaarten kopen. Een ideale wedstrijd om met het hele gezin heen te gaan. De laatste kaarten worden op de wedstrijddag aan de stadionkassa verkocht.

Er zijn vrijdag nog een aantal extra kaarten in de verkoop gekomen. Deze kaarten zijn al vanaf 11,25 euro verkrijgbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via de verkooppunten van Ticketbox (Primera), de Ajax Experience aan het Rembrandtplein en online via onderstaande link.

De laatste kaarten worden op de wedstrijddag aan de stadionkassa verkocht. De stadionkassa is vanaf 12:30 uur geopend.

Let erop dat zondag opnieuw temperaturen onder het vriespunt worden verwacht. Supporters die naar het stadion komen doen er goed aan zich warm aan te kleden.

Ajax Experience

Wil je zowel naar Ajax - Roda JC als 's ochtends voorafgaand aan de wedstrijd naar de Ajax Experience? Op wedstrijddagen kost een kaartje voor de Ajax Experience slechts tien euro voor volwassenen en vijf euro voor kinderen. De Ajax Experience bevindt zich op slechts tien minuten met de metro vanaf de ArenA. Stap uit bij halte Waterlooplein.

Kaartverkoop Ajax - Roda JC