Menu
Extra thuisshirts eind juli beschikbaar

Extra thuisshirts eind juli beschikbaar

Sinds de start van de verkoop van het nieuwe Ajax-thuistenue afgelopen dinsdag in de Official Ajax Fanshop en de verkoop via Ajaxshop.nl, is de run op de thuisshirts en aanverwante artikelen bij beide verkoopkanalen dusdanig groot dat de shirts in bepaalde maten al uitverkocht zijn en in andere maten op korte termijn uitverkocht dreigen te raken. Ajax kocht nooit eerder op voorhand zoveel shirts in, desondanks doet zich deze situatie nu voor.

Samen met adidas is besloten om leveringen, die later in het jaar gepland stonden, te vervroegen en om extra productiecapaciteit te benutten om zo extra verkrijgbaarheid te realiseren voor de start van het competitieseizoen. Als gevolg hiervan zijn vanaf de laatste week van juli alle maten weer beschikbaar in de Official Ajax Fanshop en op Ajaxshop.nl. Meer informatie over exacte beschikbaarheid zal gecommuniceerd worden via Ajax.nl en Ajaxshop.nl. De voorinschrijving van de nieuwe voorraad is reeds gestart op Ajaxshop.nl.

Bij bestellingen in de Official Ajax Fanshop en/of Ajaxshop.nl krijg je de drie officiële sterren cadeau. Ajax speelt het seizoen 2011-2012 met de gouden kampioensbadge op de mouw. Let op: deze kampioensbadge is exclusief te koop in de Official Ajax Fanshop en Ajaxshop.nl en dus nergens anders verkrijgbaar.

Ga naar de Ajaxshop.nl!