Menu
Fanreporter Jim beleeft topavond

Fanreporter Jim beleeft topavond

Via Ajax Fanreporter kan je jouw mooiste foto’s, video’s en berichten over de titelstrijd delen met andere fans. De 14-jarige Jim Dorrestijn toonde zich de afgelopen weken een fanatiek deelnemer en mocht daarom als Fanreporter plaatsnemen op de perstribune bij Ajax - sc Heerenveen. Na afloop had hij een meet & greet met Frank de Boer.

AEGON en Ajax zien graag betrokken Ajax fans en zoeken dan ook de grootste Ajax-fan. Om meer betrokkenheid met Ajax te krijgen, is samen met hoofdsponsor AEGON de Ajax Fanzone verder ontwikkeld met als doel dat jij als Ajacied nog dichter bij onze club kan komen. Ajax Fanreporter is daar een nieuw onderdeel van.

Hieronder het verslag van Fanreporter Jim Dorrestijn:

Ajax laat punten liggen in de slotfase van de competitie.

De wedstrijd begon met een niet geziene handsbal waardoor
SC Heerenveen aan een strafschop ontkwam.
De wedstrijd speelde zich het meest op de middenlijn af waardoor en weinig kansen ontstonden en er dus niet zo veel gescoord werd.
Toch kwam Ajax op 1-0 door een kopbal van Fischer.
SC Heerenveen kreeg ook wat kansjes aan het eind van de 1e helft maar Cillessen keepte een fantastische wedstrijd en hield zijn doel schoon de 1e helft.

Fanreporter Jim in opperste concentratie op de perstribune tijdens Ajax - sc Heerenveen. Fanreporter Jim in opperste concentratie op de perstribune tijdens Ajax - sc Heerenveen.

In de 2e helft ging SC Heerenveen ineens voetballen en maakte al snel 1-1 (53e min). Ajax kreeg het moeilijk, ze gingen minder goed voetballen dan in de 1e helft. Ajax kreeg nog wel wat kansen maar ze waren niet erg gevaarlijk.
In de 61e minuut viel Boerrichter in voor Poulsen. Ajax had ook nog een vrije trap die de Jong op de lat kopte. Ajax krijgt nog wat kansen maar de goal valt niet en het blijft 1-1.

Gele kaarten: Van Rhijn, Van Anholt, Schöne, El Ghanassy.

Opstelling Ajax:
Cillessen, Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind, De Jong, Poulsen (wissel: 64.min Babel), Eriksen, Schöne, Sigthórsson,
(wissel: 82 min. Boerrigter), Fischer (wissel:90.min Hoesen).

Opstelling SC Heerenveen:
Nordfelt, Van Aanholt, Gouweleeuw, Zomer, Kruiswijk, De Roon (wissel:78.min Marecek), Kums, Van den Berg, El Ghanassy, Finnbogason , Djuricic (wissel: 30 min.Van la Parra).

Ondanks de 1-1 was het een hele geslaagde avond!!

Verslag: Jim Dorrestijn (winnaar Ajax fan reporter)


Neem snel een kijkje in de Ajax Fanzone, deel jouw moment via Ajax Fanreporter en maak kans op mooie prijzen. De winnaar van april mag volgend seizoen een keer als persfotograaf achter het doel plaatsnemen bij een thuiswedstrijd van Ajax!

Naar Ajax Fanzone