Menu
Fans bezoeken massaal open training

Fans bezoeken massaal open training

Het was dinsdagochtend bij de eerste open training van de zomervakantie 2012 een drukte van belang langs het verste veld op de Toekomst. Daar stoomde de trainersstaf Ajax 1 verder klaar voor de competitie.

Het was dringen voor een mooie plek. Achter het grote hek stond het wel drie rijen dik en langs de boarding stonden ook nog eens flink veel fans. Ook ouders van de deelnemers aan Ajax Camps & Clinics grepen hun kans om de regerend landskampioen aan het werk te zien.

De kids zelf hadden een ereplaatsje gekregen. Zij zaten allemaal tegen het heuveltje aan en zagen hun grote helden van dichtbij aan het werk. Een klein uurtje later gingen ze zelf weer op de andere velden aan de slag om hun vaardigheden te vergroten en wie weet staan ze zelf over tien á vijftien jaar ook wel in Ajax 1, want daar dromen al die kleine mannen én vrouwen natuurlijk van.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De tempo-instructies kregen de Ajacieden uit een grote ghettoblaster. De tempo-instructies kregen de Ajacieden uit een grote ghettoblaster.
De warming-up bestond vooral uit lopen. De warming-up bestond vooral uit lopen.
Davy Klaassen valt op tussen zijn teamgenoten. Davy Klaassen valt op tussen zijn teamgenoten.
Lasse Schöne en Viktor Fischer, nieuwe Denen bij Ajax 1. Lasse Schöne en Viktor Fischer, nieuwe Denen bij Ajax 1.
Trainer Frank de Boer instrueert Dario Cvitanich. Trainer Frank de Boer instrueert Dario Cvitanich.
Miralem Sulejmani, Dario Cvitanich en Ricardo van Rhijn springen behendig over de hekjes. Miralem Sulejmani, Dario Cvitanich en Ricardo van Rhijn springen behendig over de hekjes.
Voor Lasse Schöne was het zijn eerste training in Ajax-shirt. Voor Lasse Schöne was het zijn eerste training in Ajax-shirt.

Davy Klaassen blokt een schot van Daley Blind. Davy Klaassen blokt een schot van Daley Blind.
Na afloop was het tijd voor handtekeningen en foto's. Na afloop was het tijd voor handtekeningen en foto's.
Voor Mitchell Dijks was het redelijk nieuw zo'n grote hoeveelheid handtekeningenjagers. Voor Mitchell Dijks was het redelijk nieuw zo'n grote hoeveelheid handtekeningenjagers.