Menu
Fans steunen Ajax richting Klassieker

Fans steunen Ajax richting Klassieker

Ajax trainde zaterdag voor de Klassieker van zondag in de Amsterdam ArenA. Traditioneel zingen de supporters hun helden toe tijdens de laatste training voor de ontmoeting tegen Feyenoord. Zo ook deze keer.

Wie zich binnen in de ArenA bevond, had geen idee van de hoeveelheid sneeuw buiten het complex. Als de weergoden de voetballers goed gezind zijn, zorgen ze ervoor dat er zondag gespeeld kan worden. Heel erg druk was het in het stadion door die weersomstandigheden niet, maar vele supporters hadden toch weer de moeite genomen de spelers te laten weten dat ze achter ze staan.

De fans, die de Ajacieden luid toezongen, zagen weer een nieuw gezicht op het veld: Ruben Ligeon mocht van trainer Frank de Boer aan het eerste elftal ruiken. Nog niet bij het team was de zieke Mounir El Hamdaoui. De Klassieker zal derhalve aan de topscorer van Ajax voorbij gaan. Lees elders op de site welke negentien spelers door trainer Frank de Boer zijn geselecteerd voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

René Wormhoudt neemt de spiergroepen van de spelers onder handen. René Wormhoudt neemt de spiergroepen van de spelers onder handen.
Mido is letterlijk het middelpunt bij een trainingsvorm. Mido is letterlijk het middelpunt bij een trainingsvorm.
André Ooijer is als volgende aan de beurt. Lukoki, Vertonghen, De Zeeuw, Mido en Alderweireld wachten af. André Ooijer is als volgende aan de beurt. Lukoki, Vertonghen, De Zeeuw, Mido en Alderweireld wachten af.
Eriksen staat klaar om te passen. Lukoki schermt af en Ruben Ligeon (met capuchon) wacht af. Eriksen staat klaar om te passen. Lukoki schermt af en Ruben Ligeon (met capuchon) wacht af.
De ervaren André Ooijer vertelt. De jonkies, met onder andere Lukoki en Ligeon, luisteren. De ervaren André Ooijer vertelt. De jonkies, met onder andere Lukoki en Ligeon, luisteren.
Rasmus Lindgren met onder andere Daley Blind en Jody Lukoki. Rasmus Lindgren met onder andere Daley Blind en Jody Lukoki.
Lorenzo Ebecilio, tweede van links, heeft er plezier in. Lorenzo Ebecilio, tweede van links, heeft er plezier in.