Menu

Fanshop uitgebreid met Playstation corner

Bij binnenkomst in de Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA vallen ze gelijk op. De twee speelapparaten van Playstation 2. Daarop kan je het prachtige spel Ajax Club Football van Codemasters spelen.

Ajax Club Football is de officiële game voor elke Ajax-supporter. Propvol unieke voetbaldetails en –aktie. In het spel speelt jouw Ajax in de tenues van het seizoen 2003-2004 in een gedigitaliseerde, driedimensionale versie van de Amsterdam ArenA.
Luister naar de supporters die vanaf de tribunes de Ajax Marsch en andere bekende clubliederen zingen en zo de sfeer in het stadion tot leven laten komen.

Ajax Club Football brengt fans dichter bij hun favoriete team op een manier die nog niet eerder is vertoond. Ajax Club Football is voorzien van exclusieve onderdelen die de gamer het gevoel geven dat hij of zij op serieuze wijze betrokken is bij de club. Vanzelfsprekend bevat het spel ondermeer het huidige eerste elftal met nauwkeurig nagemaakte spelers. Uiteraard is ook de Amsterdam ArenA op indrukwekkende wijze gereproduceerd.

Het spel is te koop voor € 59.99 bij de Ajax Fanshop of op www.ajax.nl :

PlayStation >>
Xbox >>