Menu
Feest bij Ajax - NEC

Feest bij Ajax - NEC

Vandaag maandag 6 december bestaat de Ajax Kids Club tien jaar! Hiep hiep hoera! Tijdens de wedstrijd Ajax - NEC op zaterdag 4 december werd dit gevierd met veel felicitaties en mooie kado's.

Er was van alles te doen rondom de wedstrijd. Voordat de wedstrijd begon stond er een 4 meter hoge Lucky op het veld. Deze opblaasbare Lucky is een kado van AEGON en zal voortaan bij alle evenementen te zien zijn!

Bij de voorontvangst van de mascottes hadden we een hele bijzondere gast: Luis Suarez kwam alle mascottes begroeten en succes wensen met hun belangrijke taak. Ze kregen natuurlijk allemaal een handtekening en gingen met hem op de foto!

Ajax, AEGON en adidas hadden led-boarding gemaakt waarop zij de Ajax Kids Club feliciteerden. Voor de wedstrijd en in de rust was er op de grote schermen een filmpje te zien waarop de spelers van Ajax, de technische staf, en oud-spelers van Ajax de Ajax Kids Club feliciteerden.

In het stadion was Vak 416 was helemaal gereserveerd voor Ajax Kids Club-leden. Kinderen kregen een tasje bij binnenkomst, Lucky was er om hen te begroeten en iedereen kon met hem op de foto. Als 10 jaar-actie hadden we kids gevraagd om spandoeken mee te nemen. We hebben het winnende spandoek hieronder op de site geplaatst. Gefeliciteerd!

In de rust kwam niemand minder dan algemeen directeur Rik van den Boog het veld op om de Ajax Kids Club te feliciteren. Namens Ajax bood hij de voorzitter van de Supportersvereniging Ajax Daniël Dekker en Lucky een heel mooi kado aan: een lijst met daarin een Ajax-shirt met nummer 10 erop! Wij hebben al een mooi plaatsje uitgezocht waar de lijst komt te hangen!

Het was een bijzondere avond en de Ajax Kids Club is heel blij met alle felicitaties en lieve woorden van iedereen. Allemaal heel hartelijk bedankt! Op naar de volgende tien jaar en op naar de 20.000 leden!

Kijk hieronder naar een fotoverslag!

 
 

Foto: Bjorn Martens / Emile de Brouwer