Menu

Feest in Someren-Eind

Op woensdag 23 januari aanstaande is het feest in Someren-Eind! Op die dag organiseert district Zuid-Oost opnieuw de jaarlijkse feestavond. Leden mogen natuurlijk gratis komen feesten!

Het programma staat bol van de activiteiten. Zo kun je genieten van Rinaldo’s Jeugdschow, je laten schminken als Lynx en samen met Lucky op de foto gaan, want de Ajax Kids Club-mascotte is natuurlijk ook van de partij!

Je kunt meedoen aan een Ajax-loterij en het grote Ajax-voetbalspel. En wie weet val je wel in de Ajax-prijzen! Daarnaast zijn er diverse optredens van verschillende artiesten en kun je lekker dansen op de muziek van de DJ.

Bedenk een vraag voor een Ajacied Naast het volle programma wordt de feestavond ook bezocht door een Ajax Mystery Guest en Ajax-spelers en –trainers! Iedereen die naar de Feestavond komt, maakt kans om persoonlijk een vraag aan een Ajax-speler te stellen. Hiervoor hoef je bij de deur alleen maar je vraag in te leveren. De organisatie selecteert de beste vragen. Degene die de beste vraag heeft bedacht mag deze stellen aan één van de Ajax-spelers of trainers.

Introducées Natuurlijk mag je met je hele familie komen feesten. Als zij geen lid zijn van de Supportersvereniging Ajax of Ajax Kids Club betalen zij 2 Euro per persoon. Dit bedrag kunnen ze betalen bij de deur van Partycentrum De Platte Vonder.

Leden gratis Als lid van de Ajax Kids Club heb jij natuurlijk een streepje voor! Op vertoon van je clubpas kun jij gratis naar binnen!

Wanneer? Woensdag 23 januari 2002. De zaal gaat open om 15.30 uur. Start voorprogramma: 15.30 uur Start officiële programma: 18.00 uur

Waar? Partycentrum “De Platte Vonder” Nieuwendijk 10-14 5712 EM Someren-Eind