Menu
Feest op het Amstelveld

Feest op het Amstelveld

Ook deze woensdagmiddag beleefden de kinderen die aan de Ajax StreetWise clinic deelnamen een topmiddag. Maar niet alleen zij. Voor hun begeleiders was het onder een heerlijk zonnetje een prima middag in het centrum van de stad.

Locatie Amstelveld was een typische Amsterdamse plek voor het StreetWise. Daar hoort voetbal gespeeld te worden door de jeugd, op een pleintje tussen de huizen in. Het voetbalpleintje was omzoomd door terrassen en bankjes waar ouders en begeleiders hun kroost in de gaten konden houden.

Die kinderen werkten zich in zweet om zo door te dringen tot de finale van de middag. Maar voordat het zover was kregen ze de nodige onderricht van Ajacieden Dmitry Bulykin en Jasper Cillessen.

De volgende clinic is op 11 april in Nieuw West op het schoolplein van De Kikker.

Bulykin en Cillessen poseren met de finalisten. Bulykin en Cillessen poseren met de finalisten.

Ajax StreetWise is een project van de Ajax Foundation, ondersteund door hoofdsponsor AEGON. De Ajax Foundation heeft als doel een bijdrage te leveren aan maatschappelijke onderwerpen als sociale integratie, educatie, sport en gezondheid. Met Ajax StreetWise wordt hier invulling aan gegeven door kinderen samen te laten leren en voetballen. Volg alle activiteiten van Ajax StreetWise ook via Facebook en Hyves.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Ajax StreetWise op Hyves

Ajax StreetWise op Facebook

Dmitry Bulykin en Jasper Cillessen gaven voetballes. Dmitry Bulykin en Jasper Cillessen gaven voetballes.
Feest op het Amstelveld. Feest op het Amstelveld.
Vrolijke gezichten bij de clinic van Ajax StreetWise. Vrolijke gezichten bij de clinic van Ajax StreetWise.
Het winnende team met Heini Otto en Lucky! Het winnende team met Heini Otto en Lucky!