Menu
Feest verjaardag Ajax begonnen

Feest verjaardag Ajax begonnen

Ajax is vandaag 107 jaar geworden en viert dat met een feest in de Amsterdam ArenA. Vanaf 12.30 uur stroomde de thuishaven van Ajax vol met Ajax-fans die het verjaardagspartijtje begonnen met een 'Panna-toernooi'.

Iedere Ajax-supporter met een Club Card (AKC/AJS/SVA/CC/SCC) kon via de website (www.svajax.nl en www.ajax.nl) maximaal 4 toegangskaarten bestellen.

Om 12.30 uur begonnen de voorrondes van het Panna Knock-Out-toernooi op het gehandicaptenplatform. Die voorrondes zijn om ongeveer 14.30 afgelopen. Dan start de competitiewedstrijd PSV - Ajax. Alle aanwezigen kunnen deze topper live bekijken via de stadionschermen.

In de rust van de wedstrijd zal de finale van het 'Panna KO' worden gehouden. De wedstrijd PSV - Ajax zal net na 16.15 uur afgelopen zijn. Daarmee, en hopelijk met een overwinning in Eindhoven voor de Ajacieden, eindigt ook de feestdag in de ArenA.

Gaandeweg stroomde de noordtribune van de ArenA vol met Ajax-fans. Die hadden een goed zicht op de ontwikkelingen op de Panna-veldjes, maar ook op het stadionscherm dat vlak voor de tribune is geplaatst.

De Ajax-aanhangers werden alvast lekker gemaakt met fraaie beelden van oude hoogtepunten uit de geschiedenis van de club, waaronder natuurlijk veel mooie Ajax-goals.

Als later de competitietopper PSV - Ajax begint, zullen er zo'n 5.000 Ajacieden vanaf de tribune van de Amsterdam ArenA hun club aanmoedigen, er op hopend dat Ajax de competitie weer spannend kan maken.