Menu
Feestelijke opening Ajax Fanshop Kalverstraat

Feestelijke opening Ajax Fanshop Kalverstraat

Ajax heeft er een nieuwe fanshop bij! Het prachtige filiaal in de Kalverstraat werd zaterdagochtend, gelijktijdig met de introductie van het nieuwe uitshirt, geopend.

Het moest een beetje op gang komen, maar veel Ajax-fans vonden zaterdagochtend hun weg naar de Kalverstraat. De Ajacieden verzamelden zich in de bekende Amsterdamse winkelstraat om de nieuwe fanshop te komen bewonderen. Het meest gewilde item deze dag: natuurlijk het nieuwe uitshirt. Het zwarte tenue met gouden accenten werd ’s ochtends onthuld en vond gretig aftrek bij de fans.

Cadeautjes
Het publiek stroomde binnen, waaronder een moeder die blij was met de nieuwe locatie in de Kalverstraat. ,,Het is super dat er een Fanshop in de Kalverstraat zit, want nu kan ik voor mijn werk nog even langs om cadeautjes voor mijn zoons te kopen. Dat scheelt mij een hoop tijd."

Ook veel bezoekers bij Fanshop ArenA
Natuurlijk wisten de fans ook de Ajax Fanshop ArenA te vinden. Ook hier stond alles in het teken van het nieuwe uittenue. Net als in de Kalverstraat was de aankleding helemaal in stijl met de nieuwe uitcollectie.

Kalverstraat ➡️ ArenA... 👕⚽️

Bij besteding van €75 een gratis Adidas-bal! Op = op ✌️ pic.twitter.com/3MdopNAIvD

— AFC Ajax (@AFCAjax) 28 april 2018

Het is de moeite waard om nog vandaag een bezoekje aan de Fanshop(s) van Ajax te wagen. Bij besteding van minimaal 75 euro krijg je een gratis adidas-bal. Let op: deze actie geldt alleen voor vandaag (28 april). Wil je het nieuwe (uit)shirt laten bedrukken. De bedrukking is exclusief bij Ajax verkrijgbaar.


Openingstijden Ajax Fanshop Kalverstraat:
zaterdag 28 april: 9:30 uur - 18:00 uur
zondag 29 april: 12:00 uur - 18:00 uur

Openingstijden Ajax Fanshop ArenA:
zaterdag 28 april: 9:30 uur - 17:00 uur
zondag 29 april: 9:30 uur - 14:00 uur (+- half uur na afloop Ajax - AZ)
Bestel het nieuwe uittenue
Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé