Menu
Felicitaties voor jarige Ajax Kids Club

Felicitaties voor jarige Ajax Kids Club

In de rust van Ajax - NEC (1-1) werd de jarige Ajax Kids Club uitgebreid gefeliciteerd. Algemeen directeur Rik van den Boog sprak vanaf de middenstip lovende woorden over de Ajax Kids Club. Het tienjarig bestaan kreeg door het teleurstellende gelijkspel van Ajax helaas geen extra feestelijk tintje.

,,Het is mooi om te zien dat we bij Ajax zoveel jonge supporters hebben. In tien jaar tijd is onze Ajax Kids Club gegroeid tot zo’n 20.000 leden. Een geweldig aantal. Het is belangrijk voor onze club om zoveel jonge fans te hebben. Het zijn onze supporters van de toekomst”, sprak Van den Boog richting Daniël Dekker (voorzitter Supportersvereniging Ajax).

Een groot deel van het bezoekersvak was tijdens Ajax - NEC gevuld met leden van de Ajax Kids Club. Ook op de boarding werden mascotte Lucky en de Ajax Kids Club gefeliciteerd. Hoofdsponsor AEGON en adidas lieten in tekst en beeld hun gelukwensen voorbijkomen. Maandag bestaat de Ajax Kids Club exact tien jaar.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

Naar de website van de Ajax Kids Club

Een groot deel van het bezoekersvak was gevuld met leden van de jarige Ajax Kids Club. Een groot deel van het bezoekersvak was gevuld met leden van de jarige Ajax Kids Club.