Menu
Felle training voor speciaal duel

Felle training voor speciaal duel

Een dag na de gewonnen wedstrijd tegen Start was het voor een groep Ajacieden hard werken op het trainingsveld. Zondag wacht immers FC Utrecht. Klaas Jan Huntelaar moest geblesseerd van het veld.

Voor spelers als Wesley Sneijder, Gabri, Urby Emanuelson en Mauro Rosales is de training na een wedstrijddag meestal rustig. Maar niet deze vrijdag. De mannen hadden het duel tegen IK Start niet meegemaakt en kregen een pittige sessie voorgeschoteld. De jongens die langer dan een helft speelden mochten het bij een kortere training laten. Dennis Gentenaar ontbrak op het veld. De doelman werd donderdagavond in de rust gewisseld voor Kenneth Vermeer. Hij had last van zijn rug en om niets te forceren keerde hij niet terug in de tweede helft.

Wesley Sneijder draait weg bij Urby Emanuelson. Wesley Sneijder draait weg bij Urby Emanuelson.

Wesley Sneijder speelt zondag naar alle waarschijnlijkheid weer na een avond rust tegen IK Start. Voor de geboren Utrechter zijn duels tegen FC Utrecht altijd speciaal. In het partijtje zes tegen zes waarin Fred Grim het doel aan de ene kant verdedigde, ging het er fel aan toe. Regelmatig legde de trainer het spel even stil om de spelers aanwijzingen te geven. Die waren niet aan dovemansoren gericht. Keeper Fred Grim moest regelmatig 'vissen'. De mooiste goal kwam op naam van Roger. De Spanjaard draaide eenmaal kort om zijn as en schoot uit stand snoeihard raak. Een lust voor het oog.

Voor Klaas Jan Huntelaar eindigde de training na een botsing in mineur. Hij liep een blessure op aan zijn linker enkelband. Zaterdag wordt de blessure nader onderzocht en zal bekend worden wat er precies aan de hand is en hoe lang de spits is uitgeschakeld.

Klaas Jan Huntelaar verbijt de pijn als hij het trainingsveld verlaat. Klaas Jan Huntelaar verbijt de pijn als hij het trainingsveld verlaat.