Menu

Filmtrailer Ajax-documentaire on line

De promowebsite voor de Ajax-film is deze week on line gegaan. Spectaculair op www.ajaxdefilm.nl is de trailer van de documentaire die regisseur Roel van Dalen maakte in ons jubileumjaar.

Verder op de website achtergrondinformatie, filmbeelden en een kort fotosfeerverslag van de premiere in het City-theater waar de volledige Ajax-familie bij aanwezig was. Een mooi vormgegeven site, merkwaardig zijn echter de gebruikte kleuren: rood-wit-rood.

www.ajaxdefilm.nl/ Brievenrubriek Ajax Life: geef je mening over de Ajax-film

Over de Ajax-film is al veel gezegd en gesproken. Maar het grote publiek heeft de film nog niet kunnen zien. Pas op woensdag 29 november is de documentaire in roulatie gegaan in de bioscopen. Ajax is benieuwd naar de reacties van de fans. De brievenrubriek van Ajax Life staat open voor inzendingen. De redactie is tevens nog op zoek naar mensen die aanwezig zijn geweest bij de Europa Cup 1-finale tussen Ajax en Panathinaikos in 1971 in het Wembley-stadion in London. Ook als u gewoon iets te vertellen heeft over Ajax kunt u uw brief schrijven. Ajax Life maakt een selectie uit de inzendingen. Ajax Life T.a.v. Dhr. E. Erdogan Mail: e.erdogan@ajax.nl Postbus 12522 1100 AM Amsterdam