Menu
Finale Ajax StreetWise op de Toekomst

Finale Ajax StreetWise op de Toekomst

De finale van Ajax StreetWise wordt woensdag op sportcomplex de Toekomst gehouden. Tijdens deze finale strijden de voetballers van verschillende stadsteams om een felbegeerde stageplaats in de jeugdopleiding van Ajax. Kom jij ook samen met de Ajax-spelers de finalisten aanmoedigen?

Na twee succesvolle Ajax StreetWise projecten in Amsterdam vindt het project dit jaar plaats in Haarlem, Hoofddorp en Almere. Het project van de Ajax Foundation, mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor AEGON heeft als doel basisschoolkinderen op een maatschappelijk verantwoorde wijze in aanraking te brengen met Ajax en voetballen.

Samen leren, samen voetballen

Onder het motto 'samen leren, samen voetballen' ging op 4 maart het scholenproject van start in Haarlem. Sindsdien hebben zeven basisscholen een week lang Ajax-les gekregen. De clinics werden drukbezocht, waarbij het recordaantal aanmeldingen in Almere niet snel wordt vergeten. Kinderen in de leeftijd 10-12 jaar voetbalden er lustig op los en uiteindelijk werden per stad drie teams gescout.

Woensdagmiddag strijden deze talenten in de finale op sportcomplex de Toekomst om de felbegeerde stageplaats in de jeugdopleiding van Ajax. De Ajax-spelers zijn er ook bij om aan te moedigen en tips te geven.

Programma:

13:30 uur Loting
13:45 uur Ontvangst Ajax-selectie
14:00 uur Start toernooi
15:30 uur Finale
16:00 uur Prijsuitreiking
16:15 uur Einde

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst