Menu
FK Borac maakt kennis met ArenA

FK Borac maakt kennis met ArenA

De spelers van FK Borac arriveerden woensdagavond bij de Amsterdam ArenA. De Serviërs werkten in het stadion hun laatste training af in aanloop naar de return tegen Ajax.

Trainer Nenad Milovanović (met pet) inspecteert de grasmat in de ArenA. Trainer Nenad Milovanović (met pet) inspecteert de grasmat in de ArenA.

Rond 20.30 uur verscheen de selectie van FK Borac op de Amsterdamse grasmat. Terwijl de regen hard op het dak van de ArenA kletterde, schotelde trainer Nenad Milovanović zijn spelers nog een behoorlijk lange training voor met diverse loopoefeningen en partijvormen. Donderdag moet zijn ploeg tegen Ajax een 4-1-achterstand zien goed te maken. Dat lijkt op voorhand een lastig karwei te worden, maar zoals Marco van Basten al zei tijdens de persconferentie: ,,Er zijn wel eens gekkere dingen gebeurd in het voetbal."

Deze regel ging niet op voor de spelers van FK Borac. Zij mochten woensdag even het gras van de ArenA testen. Deze regel ging niet op voor de spelers van FK Borac. Zij mochten woensdag even het gras van de ArenA testen.

De spelers van Borac genoten woensdag in ieder geval wel van hun eerste optreden in de ArenA. De voetballers namen uitgebreid de tijd om met elkaar op de foto te gaan in de thuishaven van Ajax.

Ajax en FK Borac trappen donderdagavond om 20.30 uur af.

Voor Ajax - FK Borac zijn nog kaarten verkrijgbaar.
Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop >>