Menu

Flink parcours voor twee spelers

Ook deze maandagochtend zag het trainingsveld er van bovenaf gezien imponerend uit. De kleurige balken, hoedjes en pylonen moeten de spelers schrik hebben aangejaagd toen ze vanaf de betonnen trappen richting veld liepen. Het leek wel of looptrainer Laszlo Jambor twee elftallen verwachtte. Maar nadat Witschge en Ibrahimovic het veld betraden, ging het hek dicht.

Keeperstrainer Wil Coort had het nog het drukst aan het begin van een nieuwe week, waarin RBC op bezoek komt. Coort had Stekelenburg, Didulica en Timmer onder zijn hoede.

Voordat Ajax RBC treft, zullen diverse spelers ook nog interlands spelen. André Bergdølmo vertrekt met Noorwegen naar Luxemburg, Van der Vaart is, net als Sneijder en De Jong, naar Moldavië om daar woensdag te spelen en Tomás Galasek speelt in Praag tegen Oostenrijk.

Nourdin Boukhari en Davids Mendes da Silva spelen vanavond in Alkmaar met Jong Ajax.

De spelers die afgelopen weekeinde in actie kwamen, druppelen de komende dagen weer binnen bij Ajax.


Dat alleen Ibrahimovic en Witschge zijn parcours doorliepen, deed Jambor niets. Ondanks het vele werk voor slechts twee deelnemers. ,,Dat maakt mij niet uit. Zij moeten ook trainen, net als de anderen die bij hun land spelen."