Menu

Flinke training maakt einde aan vakantie Ajacieden

De eerste training van het jaar 2002 zit er weer op. De Ajacieden werden aan het begin van de anderhalf uur durende training flink onder handen genomen door looptrainer Laszlo Jambor, waarmee een einde kwam aan de twee vakantieweken. Nieuwe bekende gezichten op het trainingsveld waren die van assistent-trainer Tonny Bruins Slot en de spelers Jan van Halst en Ruud Kras. Terug van blessures waren Petri Pasanen, Daniel Cruz en Cedric van der Gun.

Maar trainer Ronald Koeman had lang niet al zijn spelers ter beschikking. Mido en Trabelsi zijn voor hun land in voorbereiding op de Afrika Cup, Ikedia, Knopper en Grim zijn nog geblesseerd en Nikos Machlas meldde zich vanmorgen af omdat hij niet weg kon komen uit Griekenland.

Tim de Cler was de eerste pupil van de nieuwe trainer Tonny Bruins Slot in de individuele trainingen. De verdediger onderging tijdens de vakantie opnieuw een kaakoperatie en moest de groepstraining nog even aan zich voorbij laten gaan. De flinke warming-up had hij wel met de groep gevolgd.

Goed bezig waren ook de van ernstige blessures herstelde Cedric van der Gun - afgelopen weekeinde nog fanatiek supporter van Raymond van Barneveld tijdens de officieuze wereldkampioenschap darts in Engeland - Petri Pasanen en Daniel Cruz. De Colombiaan verbaasde iedereen door als enige speler, samen met Wamberto, in korte broek te verschijnen. Tomas Galasek was met de dikste kledinglaag uitgedost.

Trainer Ronald Koeman nam zijn spelers iets minder dan anderhalf uur onder handen, waarna de meesten met een goed gevoel van het veld kwamen.