Menu
Focus op Groningen

Focus op Groningen

De training van donderdag stond voor een belangrijk gedeelte in het teken van een partijvorm waarin het er fel aan toe ging. Iedereen wil fit en scherp zijn voor het belangrijke duel van zondag tegen FC Groningen.

Thomas Vermaelen is weer aangesloten bij de groep en lijkt het duel van zondag uit bij FC Groningen te gaan halen. Ajax heeft nog twee trainingen om zich optimaal voor te bereiden op de tweede zware uitwedstrijd van de tweede seizoenshelft. Rasmus Lindgren en Daley Blind trainden apart. Thomas Vermaelen is weer aangesloten bij de groep en lijkt het duel van zondag uit bij FC Groningen te gaan halen. Ajax heeft nog twee trainingen om zich optimaal voor te bereiden op de tweede zware uitwedstrijd van de tweede seizoenshelft. Rasmus Lindgren en Daley Blind trainden apart.
Siem de Jong is Gabri kwijt tijdens de grote partij. De 'hesjes' wonnen het onderlinge duel met 2-0. Siem de Jong is Gabri kwijt tijdens de grote partij. De 'hesjes' wonnen het onderlinge duel met 2-0.
Valerio Zeno maakte langs het trainingsveld opnamen voor het BNN-programma 'Je zal het maar hebben', waarvan hij de nieuwe presentator is. Valerio Zeno maakte langs het trainingsveld opnamen voor het BNN-programma 'Je zal het maar hebben', waarvan hij de nieuwe presentator is.
De keepers nemen het tegen elkaar op. De keepers nemen het tegen elkaar op.
De spelvorm die hier wordt gehanteerd, leverde hilarische taferelen op en vrolijkheid onder de spelers. De spelvorm die hier wordt gehanteerd, leverde hilarische taferelen op en vrolijkheid onder de spelers.
Leonardo en Bruno Silva spannen de beenspieren aan het einde van de training nog even extra aan. Leonardo en Bruno Silva spannen de beenspieren aan het einde van de training nog even extra aan.
De verdedigers Gregory van der Wiel en Rob Wielaert willen in de afsluitende oefening niet voor elkaar onder doen. De verdedigers Gregory van der Wiel en Rob Wielaert willen in de afsluitende oefening niet voor elkaar onder doen.