Menu
Foto's Ajax - Feyenoord

Foto's Ajax - Feyenoord

Voor Ajax - Feyenoord zijn Ajacieden altijd extra gemotiveerd. De club uit Rotterdam is namelijk de grootste rivaal van Ajax. Het is daarom een wedstrijd die de Amsterdammers moeten winnen. Het was zondag even billenknijpen, maar uiteindelijk won het team van Frank de Boer met 2-1!

Er is geen mooiere wedstrijd om mascotte of fungamer te zijn dan bij De Klassieker. Door een ballonnenboog kwamen de leden van de Ajax Kids Club het veld op aan de hand van de Ajax- of Feyenoordspelers. Uiteraard allemaal gehuld in het mooie Ajaxtenue!

De deelnemers van de Fungames hadden in de eerste helft het goede voorbeeld gekregen van de spelers op het veld. Het stond bij rust namelijk al 2-1 voor Ajax. Door een doelpunt van Pelle en twee van Sigthorsson werd dit ook de einduitslag. Hieronder vind je de foto's!

Ook de Feyenoordspelers werden door Kids Clubleden het veld op begeleid. Reden voor een groepsfoto! Ook de Feyenoordspelers werden door Kids Clubleden het veld op begeleid. Reden voor een groepsfoto!
Onder de ballonnenboog door het veld op, onder luid gejuich van de supporters! Onder de ballonnenboog door het veld op, onder luid gejuich van de supporters!
In de rust was het de beurt aan de fungamers In de rust was het de beurt aan de fungamers
Als een echte Ajaxspeler stonden de deelnemers opgesteld en werden hun namen omgeroepen. Als een echte Ajaxspeler stonden de deelnemers opgesteld en werden hun namen omgeroepen.
Het ererondje en juichen met het publiek maakte het compleet. Het ererondje en juichen met het publiek maakte het compleet.