Menu
Foto's Ajax Foundation Dag 2012

Foto's Ajax Foundation Dag 2012

Op woensdag 6 juni vond de jaarlijkse Ajax Foundation Dag plaats in de Amsterdam ArenA.

Zo'n driehonderd chronisch zieke kinderen waren naar Amsterdam gekomen om een dagje de zinnen te verzetten. Samen met hun familie, Lucky, trainers van Ajax, de spelers van Ajax D1 en D2 genoten zij van een dag vol Ajax.

Even nergens aan denken en lekker springen op het Lucky-luchtkussen, deelnemen aan een clinic gegeven door trainers van Ajax, getekend worden door een cartoonist, geschminkt worden door medewerkers en vrijwilligers van Ajax, een broodje eten of op de foto met Lucky of de kampioensschaal, het kon allemaal. Een van de hoogtepunten van de dag was het optreden van de meidengroep Djumbo.

Het was mooi om zoveel vrolijke gezichtjes te zien. De kids verlieten het stadion moe maar voldaan met allerlei Ajax-spulletjes. Lucky kreeg van alle kids nog een dikke knuffel bij het uitzwaaien en heeft genoten van zulke leuke en dappere kinderen.

Deze dag is een project van de Ajax Foundation, in samenwerking met de Amsterdam ArenA. Namens Ajax en de miljoenen supporters ondersteunt de Ajax Foundation maatschappelijke projecten op het gebied van Sport en Gezondheid, Sociale Integratie en Educatie.

neem voor meer informatie een kijkje op: www.ajaxfoundation.nl of http://www.twitter.com/AjaxFoundation.

Klik hier voor de foto's

Klik HIER voor de foto's