Menu
Foto's Ajax Kids Club Kleedkamertour

Foto's Ajax Kids Club Kleedkamertour

Maar liefst 140 kids liepen afgelopen vrijdag de Ajax Kids Club Kleedkamertour. Er zijn leuke foto's gemaakt van de verbouwde kleedkamers dus kijk snel verder!

Foto's Ajax Kids Club Kleedkamertour 1 augustus!

Samen met een gids en Lucky liepen kids in een groep van 20 de kleedkamertour.<p> Samen met een gids en Lucky liepen kids in een groep van 20 de kleedkamertour.

Eén van de eerste dingen die ze zagen was de fotogallery net buiten de kleedkamers van de selectie.<p> Eén van de eerste dingen die ze zagen was de fotogallery net buiten de kleedkamers van de selectie.

Lucky was erbij en genoot van de kinderen en de rondleiding.<p> Lucky was erbij en genoot van de kinderen en de rondleiding.

Eindelijk aangekomen bij de kleedkamers mocht iedereen op een stoel van een favoriete speler gaan zitten.<p> Eindelijk aangekomen bij de kleedkamers mocht iedereen op een stoel van een favoriete speler gaan zitten.

Even op Huntelaar zijn stoel zitten, cool!<p> Even op Huntelaar zijn stoel zitten, cool!

Ook Lucky wilde de nieuwe kleedkamer wel eens zien en uitproberen!.<p> Ook Lucky wilde de nieuwe kleedkamer wel eens zien en uitproberen!.

Bruno was zijn schoenen vergeten.<p> Bruno was zijn schoenen vergeten.

Het was lekker warm en Lucky had wel zin in een frisse duik!<p> Het was lekker warm en Lucky had wel zin in een frisse duik!

Er werd ook een kijkje genomen in de ruimte van de fysiotherapeuten.<p> Er werd ook een kijkje genomen in de ruimte van de fysiotherapeuten.

Als je dan toch in de perskamer bent wil je ook wel even op de plek van de trainer zitten!<p> Als je dan toch in de perskamer bent wil je ook wel even op de plek van de trainer zitten!

In het spelershome 'chillen' de spelers en dat deden de kids ook terwijl ze uitleg kregen over deze ruimte.<p> In het spelershome 'chillen' de spelers en dat deden de kids ook terwijl ze uitleg kregen over deze ruimte.

Dus dat doen de spelers als ze even niet hoeven te voetballen!<p> Dus dat doen de spelers als ze even niet hoeven te voetballen!

Wow, wat een trofeeën allemaal!<p> Wow, wat een trofeeën allemaal!

Als laatste stop gingen de kids nog even het stadion in.<p> Als laatste stop gingen de kids nog even het stadion in.

Wat lag het veld er mooi bij. Helemaal klaar voor het aankomende seizoen!<p> Wat lag het veld er mooi bij. Helemaal klaar voor het aankomende seizoen!