Menu
Foto's Ajax Kids Club Persconferentie

Foto's Ajax Kids Club Persconferentie

Op zaterdag 20 maart was de perskamer van de Amsterdam ArenA even het domein van de Ajax Kids Club. Twaalf kidsreporters vuurden al hun vragen af op vijf spelers.

Dennis Rommedahl, Christian Eriksen, Eyong Enoh, Kenneth Vermeer en Marko Pantelić hadden er lol in want de kinderen hadden erg leuke vragen voor hen! Zo weten we nu dat keeper Kenneth Vermeer vindt dat Eyong Enoh het hardst op hem schiet tijdens de training, dat het voetbalvoorbeeld van Dennis Rommedahl Michael Laudrup (Deens oud-international) is, dat Eyong Enoh voor zijn verjaardag het landskampioenschap van Ajax wil hebben, en dat de beste vriend van Marko Pantelić Miralem Sulejmani is. Het was een vrolijke persconferentie en de spelers namen de tijd voor alle vragen. Kijk voor een indruk naar het fotoverslag hieronder!

 

Lucky was aanwezig om de spelers bij te staan en de kids te knuffelen. Lucky was aanwezig om de spelers bij te staan en de kids te knuffelen.

 

De kids hadden allemaal hun mooiste Ajax-tenue aangetrokken. De kids hadden allemaal hun mooiste Ajax-tenue aangetrokken.
De kids vonden het spannend en geweldig tegelijk. Het gebeurt niet elke dag dat je je idolen ontmoet! De kids vonden het spannend en geweldig tegelijk. Het gebeurt niet elke dag dat je je idolen ontmoet!
Ook de allerkleinsten deden het fantastisch! Ook de allerkleinsten deden het fantastisch!
Na de vragen was het tijd voor handtekeningen. Na de vragen was het tijd voor handtekeningen.
De spelers hadden zich voorbereid en hadden voor alle kids een spelerskaart mét handtekening! De spelers hadden zich voorbereid en hadden voor alle kids een spelerskaart mét handtekening!
Kenneth, mag ik je handtekening? Kenneth, mag ik je handtekening?

 

Marko Pantelić had het er druk mee, maar vond het erg leuk, zo'n Kids persconferentie. Marko Pantelić had het er druk mee, maar vond het erg leuk, zo'n Kids persconferentie.

 
Nadat iedereen een handtekening had gekregen van de spelers gingen de kids allemaal nog even apart met de spelers op de foto. Toen was het tijd om te gaan want de spelers moesten zich weer gaan concentreren op voetbal. Dag allemaal, tot de volgende Kids Persconferentie!