Menu
Foto's Ajax Kids Tour Huizen

Foto's Ajax Kids Tour Huizen

Op woensdag 20 november was de Ajax Kids Tour, met de Ajax spelersbus en Lucky in Huizen bij de voetbalclub sv Huizen. Ruim 180 kinderen lieten zien een echte Ajaxfan te zijn!

Onder begeleiding van hun enthousiaste teambegeleider werden er acht voetbalonderdelen gespeeld en één daarvan was wel heel bijzonder...
Er werd namelijk een bezoek gebracht aan vier meegereisde Ajaxspelers, van wie iedereen een handtekening kreeg! Daarnaast ging ieder team met de spelers op de foto.
Namens de Ajaxselectie waren Davy Klaassen (wiens broer toevallig bij sv Huizen voetbalt) Mike v.d. Hoorn, Kenneth Vermeer en Nicolai Boilesen aanwezig.
De teams mochten ook een aantal vragen stellen aan de spelers. Zo weten we van Kenneth Vermeer dat de redding in dit filmje (vanaf 1:40) één van zijn beste ooit was: http://www.youtube.com/watch?v=RI9xCFp-QU8
Ook is Mike v.d. Hoorn erg blij dat hij nu voor Ajax mag spelen en was hij best een beetje nerveus toen hij mocht invallen in Nou Camp, het stadion van FC Barcelona.

De kids hadden alle tijd om handtekeningen te vragen. Een aantal foto's vind je hieronder. Alle overige foto's zijn naar de deelnemers per mail verstuurd.
In februari volgt er weer een nieuwe reeks met Ajax Kids Tours en wie weet zijn we dan wel bij jou in de buurt!