Menu
Foto's Ajax Kids Tour in Druten

Foto's Ajax Kids Tour in Druten

Op zaterdag 1 juni was de Ajax Kids Tour dan eindelijk in Druten. Nadat deze editie eerder was afgelast in februari vanwege de winterse weersomstandigheden, werd deze dag alsnog ingehaald op een redelijk zonnige zaterdag op Sportpark De Gelenberg van DIO'30 in Druten. Foto's staan inmiddels, iets later dan gepland, online!

Ruim 200 kinderen deden mee aan het leuke en afwisselende spellenparcours, begeleidt door hun enthousiaste teambegeleider. Uiteraard was ook Lucky aanwezig voor hig-fives en foto's, maar de allerleukste verrassing was de aanwezigheid van de Ajax spelersbus en de echte kampioensschaal, die Ajax amper een maand geleden wist te winnen. Alle teams werden met Lucky en de schaal op de foto gezet.

Was jij erbij en wil je alle foto's zien? Download ze dan via onderstaande link! Let op: de foto's zijn tot uiterlijk woensdag 19 juni te downloaden.

Download hier alle foto's

Download hier alle foto's

De dag begon met een goede warming up De dag begon met een goede warming up
De kinderen deden fanatiek mee aan alle onderdelen
Elk team mocht met Lucky en de kampioensschaal op de foto Elk team mocht met Lucky en de kampioensschaal op de foto
Ook de echte Ajax spelersbus was aanwezig en iedereen mocht een kijkje nemen Ook de echte Ajax spelersbus was aanwezig en iedereen mocht een kijkje nemen
Er liep een hoop talent rond op Sportpark De Gelenberg Er liep een hoop talent rond op Sportpark De Gelenberg
Tenslotte nog even met zijn allen juichen voor een geslaagde dag! Tenslotte nog even met zijn allen juichen voor een geslaagde dag!