Menu
Foto's Ajax Life Feest Nijkerkerveen

Foto's Ajax Life Feest Nijkerkerveen

Dinsdag 9 februari ging het dak eraf in Nijkerkerveen, de tweede lokatie van het Ajax Life Supportersfeest!

Ondanks de kou waren vele trouwe Ajax-supporters naar Nijkerkerveen afgereisd om een ouderwets avondje Ajax mee te maken. Het feest was helemaal uitverkocht en de sfeer was dan ook top!

Om 17.00 uur gingen de deuren open van zaal 'Starlight'. Van jong tot oud, iedereen kon genieten van verschillende voetbalactiviteiten om behendigheid te testen bij o.a. het gamen en het AEGON doelschieten. Bekeek je alles liever van een afstandje dan kon je aan de bar terecht voor een drankje of een hapje.

Natuurlijk kwam ook Ajax 1 in actie om de achterban te ontmoeten. Na de presentatie van vijf Ajax-spelers op het podium stond de welbekende handtekeningensessie op het programma voor de allerjongste fans en kon iedereen met de spelers en de UEFA Cup op de foto. Maar liefst een uur lang zetten Marko Pantelić, Jeroen Verhoeven, Toby Alderweireld, Siem de Jong en Eyong Enoh overal hun krabbel op. Petten, T-shirts, spelerskaarten, alles kon je meenemen om jouw herinnering aan deze Ajax-avond te vereeuwigen!

De spelers gingen daarna de zaal in om te kijken hoe zij het er vanaf brachten bij de spelletjes en activiteiten. Freestyler Josh liet hen een aantal mooie trucs met de bal zien. In de Panna-kooi kon je proberen Marko Pantelić door de benen te spelen, Jeroen Verhoeven en Toby Alderweireld vermaakten zich wel bij het doelschiet-spel en Siem de Jong was lekker met de kids aan het gamen. Wil je een indruk krijgen van het feest? Klik HIER!

Om 21.00 uur was het tijd om naar huis te gaan. Met een knuffel van Lucky voor het slapen gaan hebben alle aanwezige kids een superavond beleefd. Op naar het volgende Ajax Life Supportersfeest in Gorinchem. Heb jij je al opgegeven? Nee? Doe dat dan snel HIER!

 

Lucky was met de spelers meegekomen en had het erg naar zijn zin met de kids! Lucky was met de spelers meegekomen en had het erg naar zijn zin met de kids!
Wat veel kids waren er naar Nijkerkerveen gekomen! Wat veel kids waren er naar Nijkerkerveen gekomen!
De spelers weden gepresenteerd door DJ Appelmoes. De spelers weden gepresenteerd door DJ Appelmoes.
En hier is.....Siem de Jong! En hier is.....Siem de Jong!
Iedereen kon proberen een panna te maken in de panna-kooi. Iedereen kon proberen een panna te maken in de panna-kooi.
Bij het AEGON-doelschieten was er een mooie prijs te winnen. Bij het AEGON-doelschieten was er een mooie prijs te winnen.
Met Luis op de foto, cool! Met Luis op de foto, cool!
Hé Lucky, mag ik met je op de foto? Hé Lucky, mag ik met je op de foto?
Wow, de echte UEFA CUP! Wow, de echte UEFA CUP!

 

Toby zette overal zijn handtekening op. Toby zette overal zijn handtekening op.
Jeroen Verhoeven kon het goed vinden met alle kids! Jeroen Verhoeven kon het goed vinden met alle kids!
Marko Pantelić ging ook met iedereen op de foto. Marko Pantelić ging ook met iedereen op de foto.
Nog een laatste handtekening en dan op naar huis. Tot de volgende keer allemaal! Nog een laatste handtekening en dan op naar huis. Tot de volgende keer allemaal!