Menu
Foto's Ajax Life Supportersfeest Raamsdonksveer

Foto's Ajax Life Supportersfeest Raamsdonksveer

Op 14 december reisde de SVA en spelers van de selectie af naar Raamsdonksveer voor het Ajax Life Supportersfeest.

Dit echte Ajax-feest voor fans van alle leeftijden vond plaats in Brabant, in zaal "De Koloszaal" in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 21.00 uur was het genieten van muziek, spelletjes, spelers en oud-spelers van Ajax. Harold Verwoert praatte de avond aan elkaar en presenteerde de Ajax-spelers Rasmus Lindgren, Vurnon Anita, Kenneth Vermeer en Urby Emanuelson aan het publiek.

Na een praatje op het podium deden de Ajacieden mee aan het Playstation III-spel 'FiFa 2010', schoten op het doel van AEGON en iedereen was natuurlijk benieuwd hoe de spelers het er vanaf brachten. Niet slecht kunnen we hier dan ook melden.

Zoals bij elk Ajax Life Supportersfeest was de handtekeningensessie een hoogtepunt: Rasmus Lindgren, Kenneth Vermeer en Vurnon Anita namen voor elke fan de tijd om handtekeningen te zetten en om een foto te maken. Ook Lucky was weer populair en kinderen konden niet wachten op even in zijn buurt te zijn.

Voor de liefhebbers was er een plekje ingericht voor de Europa Cup 1 en Johnny Rep was er om zijn boek "Rep. Een roerig (voetbal)leven" te signeren. Ook met hem kon je natuurlijk op de foto en zo zag je maar weer hoe populair Ajacieden zijn en blijven.

Wat een leuke avond, wat een fijne supporters en wat een superclub!

Kijk hieronder voor een fotoverslag. Wil je meer foto's zien? Klik dan HIER!