Menu
Foto's Beach Soccer Purmerend

Foto's Beach Soccer Purmerend

Zaterdag 6 juni was de Ajax Kids Club in Purmerend voor de eerste van twee Beach Soccer Toernooien. Om 09.30 uur stonden alle kids helemaal fit en wakker klaar voor de eerste ronde van wat een heel gezellig en lekker zanderig toernooi zou worden.

Helaas bereikte ons op deze dag ook het treurige nieuws dat Ajax-icoon Bobby Haarms overleden is. Bobby Haarms was een oud-voetballer van Ajax. Verder is hij assistent-trainer geweest en hersteltrainer en heeft dus erg veel betekend voor de club. Als eerbetoon aan Bobby hielden Lucky, de deelnemers aan het toernooi en de bezoekers een minuut stilte ter nagedachtenis aan Bobby.

Na dit mooie moment ging het toernooi van start. Kids konden heerlijk op hun blote voeten voetballen in het strandzand dat speciaal voor de gelegenheid neergelegd was door Holland Beach Soccer. De Beach Soccer ArenA zag er weer spectaculair uit en het was een vrolijke boel!

Iedereen deed natuurlijk zijn uiterste best om de felbegeerde eerste plaats van het toernooi te behalen. Uiteindelijk lukte dat twee teams in de categorie 'Jong' en 'Oud': Team van der Wiel en Team Vertonghen! Gefeliciteerd kanjers! Lucky wil wel even melden dat alle andere kids het ook fantastisch hebben gedaan. Het was een spannend toernooi en de verschillen tussen de teams waren erg klein. Wat een Beach Soccer-talent!

We hebben natuurlijk weer veel foto's gemaakt van de dag. Kijk dus snel hieronder om te zien hoe gezellig het was in Purmerend!

 

Er werd een minuut stilte gehouden voor Bobby Haarms. Er werd een minuut stilte gehouden voor Bobby Haarms.
Daarna ging het toernooi van start onder een heerlijk zonnetje. Daarna ging het toernooi van start onder een heerlijk zonnetje.
De kids wilden natuurlijk allemaal winnen. De kids wilden natuurlijk allemaal winnen.
De 1e en de 2e plaats gaan namelijk door naar de finale op de Dam op 25 juli! De 1e en de 2e plaats gaan namelijk door naar de finale op de Dam op 25 juli!
Lucky was er voor de 'High Fives'! Lucky was er voor de 'High Fives'!
Kom op jongens! Scoren! Kom op jongens! Scoren!
Lucky vond het heerlijk om lekker met de kids te spelen in het zand. Lucky vond het heerlijk om lekker met de kids te spelen in het zand.
Gelukkig waren er ook weer ladies bij! Gelukkig waren er ook weer ladies bij!
De finales waren heel erg spannend. De finales waren heel erg spannend.
Er moesten zelfs penalty's aan te pas komen! Er moesten zelfs penalty's aan te pas komen!
Team van der Wiel won in de categorie 'Jong'. Team van der Wiel won in de categorie 'Jong'.
Team Vertonghen won in de categorie 'Oud'. Team Vertonghen won in de categorie 'Oud'.

 

Nog even de prijsuitreiking en dan lekker weer naar huis. Tot volgend jaar! Nog even de prijsuitreiking en dan lekker weer naar huis. Tot volgend jaar!

De foto's zijn gemaakt door Martin van Os. www.Mfotografie.nl