Menu
Foto's Busreis Herfstvakantie

Foto's Busreis Herfstvakantie

Op maandag 26 oktober reisde er een bus vol Ajax Kids Club-leden en hun vriendjes richting Amsterdam voor een dagje onvergetelijke Ajax-momenten.

De reis begon ergens diep in het zuiden van het land, waar een bus om 06.55 uur vanuit Maastricht via Stein/Urmond, Maasbracht, Nederweert, Best en 's Hertogenbosch richting Amsterdam vertrok. Om 10.00 uur kwamen de kids aan bij Jeugdcomplex De Toekomst, waar de dag begon met het kijken van een training van de selectie. Na de training kwamen de spelers naar buiten om alle kids van een mooie handtekening te voorzien. Als dat geen leuke start van je dag is! Na de lunch kregen de kids een rondleiding door het stadion, bezochten ze het Ajax-Museum en kon er in de Fanshop rondgesnuffeld worden naar leuke Ajax-gadgets.

Kortom: een dag om nooit te vergeten! Wil je zien hoe leuk deze dag was? Kijk dan naar het fotoverslag hieronder!

Hou www.ajax.nl/kids goed in de gaten voor nieuwe acties!

De kids verzamelde allemaal op Jeugdcomplex De Toekomst en kregen uitleg over wat hen te wachten stond. De kids verzamelde allemaal op Jeugdcomplex De Toekomst en kregen uitleg over wat hen te wachten stond.

 

Eerst brachten de kids een bezoekje aan de training. Eerst brachten de kids een bezoekje aan de training.

 

Na de training was het tijd voor een Meet & Greet! Na de training was het tijd voor een Meet & Greet!

 

Luis, mag ik je handtekening? Luis, mag ik je handtekening?

Alle spelers gaven hun krabbel aan de kids! Alle spelers gaven hun krabbel aan de kids!

Wat leuk dat Gabri er ook weer bij is! Wat leuk dat Gabri er ook weer bij is!
Demy zette zijn handtekening overal waar de kinderen hem hebben wilden. Demy zette zijn handtekening overal waar de kinderen hem hebben wilden.
Alle krabbels verzameld? Dan op naar het stadion voor een rondleiding! Alle krabbels verzameld? Dan op naar het stadion voor een rondleiding!
Cool! In de perskamer op de stoelen van de spelers en de trainer! Cool! In de perskamer op de stoelen van de spelers en de trainer!

 

In de kleedkamer waar de spelers zitten op een wedstrijddag. In de kleedkamer waar de spelers zitten op een wedstrijddag.

Als afsluiting van de dag nog even naar de Fanshop en dan weer lekker in de bus naar huis! Dag allemaal! Als afsluiting van de dag nog even naar de Fanshop en dan weer lekker in de bus naar huis! Dag allemaal!


Met dank aan Roel Verhofstad voor de foto's.