Menu
Foto's Mascottes Ajax - FC Groningen

Foto's Mascottes Ajax - FC Groningen

Ajax - FC Groningen was een belangrijke wedstrijd voor de elf spelers van trainer Frank de Boer. Dit beseften de mascottes die meeliepen maar al te goed.

Gespannen gezichtjes met af en toe een glimlach er tussendoor. Voluit lachen voor de camera en vooral de spelers niet storen tijdens de opkomst. "Oh wacht, een speler vraagt hoe het met me gaat. Goed! Als jullie winnen wel ja!"

De opkomst is voorbij en de kids stormen het veld af. "Ik liep met Gregory van der Wiel!" "Ik liep met Siem de Jong!" "Hij zei hoi tegen me!" "Deze hand was ik nooit meer!" De kids beleven nu al de mooiste middag van hun leven.

Snel omkleden in de kleedkamer. "Hoe sneller we omkleden, hoe sneller we de spelers kunnen aanmoedigen op de tribune". Alle kids zijn alvast in het tenue voor de Ajax Fun Games gehesen en tot aan de 34e minuut gillen ze de longen uit hun lijf: Hup Jan Vertonghen! Hup Theo Janssen!

In de blessuretijd van de eerste helft scoorde Derk Boerrigter. Het stadion ontplofte. De tweede helft was spannend, maar we moesten nog best even op het tweede doelpunt wachten: goal! Kolbeinn Sigthórsson schopte de bal met een karate-achtige trap het doel in. Wat een spits!

Met deze overwinning is Ajax goed op weg naar het 31e kampioenschap. Wat mooi voor de mascottes om hier een beetje aan te mogen bijdragen!

Kijk snel naar hoe de kids de dag beleefden en als klap op de vuurpijl ook nog eens met keeper Jeroen Verhoeven op de foto gingen. Say Cheese!


Klik hier voor de foto's

Klik HIER voor de foto's