Menu
Foto's Mascottes Ajax - NEC

Foto's Mascottes Ajax - NEC

NEC uit Nijmegen was de tegenstander van afgelopen zondag 19 februari. De mascottes die meelopen aan de hand van de spelers brachten de spelers .....


Het was koud, het was nat, er viel zelfs weer een beetje sneeuw, maar dat kon de pret niet drukken. Als je in een Ajax-tenue het veld mag oplopen met een Ajax-speler, dan trotseer je weer en wind. En gelukkig maar, want de mascottes bewezen hun invloed: we wonnen met 4 - 1!
Doelpuntenmakers Dmitry Bulykin (2 doelpunten!), Jan Vertonghen en Siem de Jong (en natuurlijk ook de rest van het team) hebben iedereen hiermee heel blij gemaakt.

Bij de voorontvangst hadden we een hele speciale gast: Theo Janssen! Hij is nog geblesseerd, maar wilde de mascottes even succes wensen met hun bijzondere taak. Hij ging daarnaast met hen op de foto en deelde handtekeningen uit. Was is hij aardig, die Theo! De kids vonden het prachtig en na nog wat vragen ging het echte werk beginnen...

De opkomst met de mascottes verliep vlotjes en alle kids waren blij met de speler die zij een hand mochten geven. "Mijn weekeinde kan niet meer stuk" en "hij vroeg hoe het met me ging", klonk het na afloop in de gracht. Niet lang daarna scoorde Ajax het eerste doelpunt. Joepieieie!

In de rust speelden de mascottes de Fun Games. Lekker trappen op doel in een overvolle ArenA. Onze Ajax Kids Club-leden deden hun uiterste best en lieten een aantal mooie trapechnieken de revue passen. Lucky moedigde de kids aan en was blij verrast door al die goede voetballertjes.

Het is allemaal op de kiek gezet en als je hieronder op de rode knop klikt, dan zie je de beelden van deze spannende dag!


Klik hier voor de foto's

Klik HIER voor de foto's