Menu
Foto's Mascottes Ajax - RKC Waalwijk

Foto's Mascottes Ajax - RKC Waalwijk

Wonnen we vorige week van Roda JC in de ArenA. Zondag deden we hetzelfde trucje, maar dan tegen RKC Waalwijk! Op de ranglijst staan we nu tweede en dat moet hoger! Onze mascottes doen er alles aan om de spelers te inspireren, aan te moedigen en geluk te brengen. Aan hen zal het dus niet liggen!

Er zaten veel kids in het stadion omdat ook deze wedstrijd een 5 euro-actie was. Wij hopen er hiervan nog meer te kunnen regelen, dus houdt de site en je Kids Mail hiervoor goed in de gaten!

De opkomst van de mascottes verliep soepeltjes en de spelers begonnen met goede moed aan de wedstrijd. In de rust speelden de mascottes de Fun Games. Het uitteam won met 8-5 van het thuisteam. We zagen veel mooie doelpunten voorbij komen en het publiek juichte enthousiast mee op de tribune. De kids konden in de kleedkamer niet uitgepraat raken over hun voetbalprestaties en de spelers die ze van dichtbij hadden gezien.

In de kleedkamer was er voor de wedstrijd namelijk een Ajax-held langsgekomen: Gregory van der Wiel kwam de mascottes begroeten! Hij deelde fotokaarten uit met handtekeningen en ging met de mascottes en Lucky op de foto. De kids waren helemaal onder de indruk van de sterspeler en vonden het prachtig dat hij de tijd nam om met hen te kletsen. Even een laatste groepsfoto en daar ging Gregory weer.

Het heeft de mascottes veel goed gedaan, want al deze positieve energie hebben ze doorgegeven aan de spelers. We wonnen met 3 - 0 van RKC Waalwijk door doelpunten van Jan Vertonghen, Siem de Jong en Lorenzo Ebecilio. Go Ajax!

Klik hier voor de foto's

Klik HIER voor de foto's