Menu
Foto's Mascottes Ajax - Roda JC

Foto's Mascottes Ajax - Roda JC

Ajax is begonnen aan een inhaalrace en wilde dat graag voortzetten na de overwinning op Excelsior. Roda JC was de volgende tegenstander die verslagen moest worden. Bijkomend voordeel was dat de wedstrijd op 'eigen terrein' gespeeld kon worden in de Amsterdam ArenA.

AZ had zaterdag al gespeeld tegen Heracles Almelo (3-1), Feyenoord speelde ook zondag om 14.30 uur, tegen FC Groningen (1-0) en er werd na Ajax - Roda JC om 16.30 uur een spannende wedstrijd tussen PSV en FC Twente gespeeld in Eindhoven (2-6).

Er moest gewonnen worden om de aansluiting met de andere clubs te behouden. Na een wat mindere start kwamen 'onze jongens' op gang en werd er maar liefst drie keer gescoord door Lorenzo Ebecilio en één keer door Vurnon Anita.

Dat alles was natuurlijk te danken aan onze Kids Club-mascottes die met de spelers mee het veld op liepen. Dit keer had de opkomst een speciaal thema: ter afsluiting van de actieweek ‘Meer dan Voetbal’ liepen de mascottes het veld op in shirts met daarop de tekst 'Ajax is meer dan voetbal'. Net voor de aftrap gingen de spelers van Ajax en Roda JC, de scheidsrechters en de mascottes samen op de foto gaan voor dit goede project.

Ajax won uiteindelijk met 4 - 1 in eigen huis en daarmee was iedereen tevreden. Volgende tegenstander: RKC Waalwijk. Zijn jullie erbij om Ajax aan te moedigen?

Klik hier voor de foto's van Ajax - Roda JC

Klik HIER voor de foto's