Menu
Foto's Mascottes Jong Ajax - Jong FC Utrecht

Foto's Mascottes Jong Ajax - Jong FC Utrecht

Voor donderdag 26 april had de Ajax Kids Club 11 mascottes uitgenodigd om mee te lopen met de spelers van Jong Ajax. Zij speelden namelijk een belangrijke KNVB-bekerfinale tegen Jong FC Utrecht.

Ook FC Utrecht had mascottes meegenomen en die hadden ook veel zin om hun helden aan te moedigen. Leuk dat jullie er waren, Junior Tigers! Mascotte Lucky was erbij om de kids te verwelkomen en liep zelf ook mee het veld op.

Om de wedstrijd op het jeugdcomplex van Ajax tot een groot voetbalfeest te maken, hebben Ajax en FC Utrecht onderling afgesproken om kinderen in de leeftijdscategorie tot en met 13 jaar voor deze wedstrijd uit te nodigen. Een aantal scholen en sportverenigingen waren door Ajax en FC Utrecht uitgenodigd om op de finaleavond aanwezig te zijn. Veel kids dus, en dat zorgt altijd voor een hele aparte sfeer.

Het werd een spannende finale, ook al werd er in de 90 minuten officiële speeltijd niet gescoord. Er moest verlengd worden en gelukkig lukte het Jong Ajax in de 109e minuut om te scoren. Joël Veltman was de doelpuntenmaker en Jong Ajax won met 1-0. Kampioenen!

Vind je het leuk om hiervan foto's te bekijken? Klik dan hieronder op de rode knop!


Klik hier voor de foto's

Klik HIER voor de foto's