Menu
Foto's Sinterklaas in de Ajax Fanshop

Foto's Sinterklaas in de Ajax Fanshop

Zaterdag 28 november was het feest in de Ajax Fanshop!

Lucky had aan iedereen gevraagd om de mooiste kleurplaat te maken en deze vóór 26 november op te sturen of in te leveren. Lucky zat zelf in de jury en had de eer om de winnaars van de kleurwedstrijd bekend te maken en de prijzen te overhandigen in de Fanshop.

De hoofdprijs: een gesigneerd Ajax-shirt
De tweede prijs: het interactief Ajax-bordspel
De derde prijs: een Terra-bal van adidas

De winnaars van de kleurwedstrijd:
1e prijs: Terry Lazonder
2e prijs: Pepijn Janson
3e prijs: Jarno de Groote

GEFELICITEERD!

Als extra verrassing waren er twee Ajacieden naar de Ajax Fanshop gekomen om handtekeningen uit te delen. Daley Blind en Jeffrey Sarpong hebben hun best gedaan om met zoveel mogelijk kids op de foto te gaan. Het feest werd opgevrolijkt door twee echte pieten die heel wat strooigoed uitgedeeld hebben. Lucky heeft zijn buik volgegeten en had een heerlijke middag!

Daley Blind en Jeffrey Sarpong brachten een bezoekje aan de Fanshop. Daley Blind en Jeffrey Sarpong brachten een bezoekje aan de Fanshop.
Jeffrey zette overal zijn handtekening op! Jeffrey zette overal zijn handtekening op!
Daley vond het ook erg leuk om weer eens in de Fanshop te zijn. Daley vond het ook erg leuk om weer eens in de Fanshop te zijn.
De kleurplaat van Terry. De kleurplaat van Terry.
De kleurplaat van Pepijn. De kleurplaat van Pepijn.
De kleurplaat van Jarno. De kleurplaat van Jarno.

Natuurlijk ging iedereen nog even op de foto met Terry, de winnaar van de 1e prijs! Natuurlijk ging iedereen nog even op de foto met Terry, de winnaar van de 1e prijs!
De winnaar van de 2e prijs: Pepijn De winnaar van de 2e prijs: Pepijn
Jarno won de 3e prijs! Jarno won de 3e prijs!
Wat een leuke middag in de Fanshop! Tot volgend jaar allemaal! Wat een leuke middag in de Fanshop! Tot volgend jaar allemaal!