Menu
Foto's Supportersfeest Zaandam

Foto's Supportersfeest Zaandam

Dinsdag 24 november vond in de 'North Sea Venue' in Zaandam het eerste Supportersfeest van dit seizoen plaats.

Honderden enthousiaste Ajax-supporters waren naar Zaandam gekomen om te genieten van een avondje Amsterdam. Er was voor iedereen wat te doen: spelletjes, gamen, een drankje drinken, een hapje eten, op de foto met de UEFA-cup, je kon je Ajax-collectie aanvullen met een nieuw shirt of jack, het was er allemaal!

Natuurlijk waren de fans ook gekomen voor de delegatie Ajacieden: Martin Jol, Urby Emanuelson, Ismaïl Aissati, Gabri en Vurnon Anita waren naar Zaandam afgereisd. De spelers werden één voor één door DJ Appelmoes aan de fans gepresenteerd terwijl er beelden van de spelers werden getoond op grote schermen. DJ Appelmoes had een heleboel leuke vragen voor de spelers die supporters ingestuurd via www.ajaxlife.nl.

Nadat de spelers alle vragen van de fans hadden beantwoord gingen ze de zaal in om mee te doen aan allerlei spelletjes en activiteiten: Vurnon Anita en Ismaïl Aissati deden mee aan de Mokum Moves, Maarten Stekelenburg deed een poging bij de snelheidsmeter, bij het doel van AEGON mochten de winnaars het opnemen tegen Gabri en Urby Emanuelson kreeg klop bij het Playstation III-spel 'FIFA 2010'. Dit leverde leuke en grappige situaties op en de spelers hadden het duidelijk naar hun zin!

Als hoogtepunt van de avond was er voor de Ajax Kids Club-leden een handtekeningensessie. De spelers zetten geduldig hun krabbel op alle t-shirts, petten en posters, er werden foto’s gemaakt en de spelers hadden zelfs ook tijd voor een babbeltje. Dichter bij je idool kun je gewoonweg niet komen!

Het was een heerlijk avondje Ajax! Kijk maar naar de foto's:

Om 17.00 uur ging het Supportersfeest van start. Om 17.00 uur ging het Supportersfeest van start.
Er was van alles te doen: lekker tafelvoetballen! Er was van alles te doen: lekker tafelvoetballen!
Je kon ook zelf voetballen natuurlijk! Je kon ook zelf voetballen natuurlijk!
Iedereen kon met de UEFA-cup op de foto. Cool! Iedereen kon met de UEFA-cup op de foto. Cool!
Er werd hard gevoetbald tijdens de Mokum Moves-finale. De prijs: een pannawedstrijd tegen 1 van de spelers! Er werd hard gevoetbald tijdens de Mokum Moves-finale. De prijs: een pannawedstrijd tegen 1 van de spelers!
Iedereen deed erg zijn best. Wat konden die kids voetballen zeg! Iedereen deed erg zijn best. Wat konden die kids voetballen zeg!
DJ Appelmoes interviewde de prijswinnaars van de diverse spelletjes. DJ Appelmoes interviewde de prijswinnaars van de diverse spelletjes.
Urby was een echte Game-koning! Urby was een echte Game-koning!
Gabri deed mee aan het AEGON-doelschieten. Gabri deed mee aan het AEGON-doelschieten.
Bij de handtekeningensessie kon je zoveel krabbels halen als je wilde! Bij de handtekeningensessie kon je zoveel krabbels halen als je wilde!
Martin Jol tekende er lekker op los! Martin Jol tekende er lekker op los!
Urby had vast een lamme hand van al die handtekeningen! Urby had vast een lamme hand van al die handtekeningen!
De spelers hadden het naar hun zin en vonden het een leuk feest. Snel weer op naar Amsterdam want zondag staat er weer een wedstrijd op het programma! De spelers hadden het naar hun zin en vonden het een leuk feest. Snel weer op naar Amsterdam want zondag staat er weer een wedstrijd op het programma!