Menu
Foto's Vitesse - Ajax

Foto's Vitesse - Ajax

De laatste wedstrijd van een roerig seizoen. Met weinig uitzicht op de titel vochten de spelers van Ajax zich naar de bovenste positie van de ranglijst. Alle supporters leefden met hen mee en afgelopen woensdag kon Ajax zich officieel kampioen noemen.

Maar in Arnhem wilden we ook nog winnen! Omdat we Ajax zijn, maar ook om het seizoen helemaal mooi af te sluiten met een overwinning. De 14e op een rij! In het Gelredome liepen er afgelopen zondag 11 mascottes mee die er ook zo over dachten: de mascottes van de Ajax Kids Club.

Er waren veel supporters naar Arnhem afgereisd om hun kampioenen aan te moedigen. Kregen we eerst een doelpunt tegen, toen de 1-1 werd gemaakt, zagen we overal in het Gelredome Ajacieden opspringen. Er werd voor Ajax gescoord door Dmitry Bulykin (1-1), door André Ooijer (1-2) en door Jan Vertonghen (1-3) die daarmee zijn 10e doelpunt scoorde. Top!

Na een verdiende overwinning kon iedereen in een feeststemming terug naar huis en kijken we terug op een fantastisch seizoen. We hebben nu al zin in seizoen 2012-2013. Daar zijn jullie toch ook bij?

Vind je het leuk om hiervan foto's te bekijken? Klik dan hieronder op de rode knop!


Klik hier voor de foto's

Klik HIER voor de foto's