Menu
Foto's Voetbaldag Amsterdam 2011

Foto's Voetbaldag Amsterdam 2011

Er vielen een paar druppels, maar dat maakte onze Kids Club-leden helemaal niets uit. Op woensdag 24 augustus ging om 14.00 uur de Ajax Kids Club Voetbaldag Amsterdam van start op Sportpark De Toekomst!

Voetballen, spelletjes, op de foto met de kampioensschaal en natuurlijk handtekeningen vragen aan je een Ajacied: het kon allemaal. Alle kids namen deel aan een toernooi en deden mee aan een clinic.

De trainers van Ajax en de spelers van de selectie waren aanwezig om de kids van alles te leren. Zelfs Dennis Bergkamp kwam nog even meehelpen! En hoe cool is het om op Siem de Jong te schieten die op doel stond. Daley Blind, Jody Lukoki, Ruben Ligeon, Nicolás Lodeiro, Chiel Kramer, Dico Koppers en Christian Eriksen hielpen de deelnemertjes bij de clinic en gaven hen allerlei tips. Natuurlijk trapte Lucky ook een balletje en hij genoot zichtbaar van alle vrolijke gezichtjes.

Als je even geen clinic of wedstrijd had kon leuke prijzen winnen bij het Doel van AEGON of het snelheidsschieten. Er was voor iedereen iets te doen en het was dan ook een onvergetelijke dag.

De winnaar van de Lucky Games is Thomas van der Meulen uit Grou. Hij had de hoogste score en wint daarom een Ajax-shirt met handtekeningen. Gefeliciteerd!


Klik HIER voor de foto's!