Menu
Fotoshoot Ajax door regen overdekt

Fotoshoot Ajax door regen overdekt

De weersomstandigheden waren zo abominabel slecht dat de fotoshoot naar binnen moest worden verplaatst. Dat was geen onverstandig besluit, want het spookte boven het stadion.

De officiële elftalfoto van Ajax moest dit jaar dus in het stadion worden gemaakt. Een goede keuze, want terwijl de fotocamera's klikten, kletterde de regen in harde striemen op het dak. De officiële elftalfoto van Ajax moest dit jaar dus in het stadion worden gemaakt. Een goede keuze, want terwijl de fotocamera's klikten, kletterde de regen in harde striemen op het dak.
In hun mooie nieuwe Oger-pak komen de Ajacieden Jan-Arie van der Heijden en Javier Martina het veld van de ArenA op voor de fotoshoot. In hun mooie nieuwe Oger-pak komen de Ajacieden Jan-Arie van der Heijden en Javier Martina het veld van de ArenA op voor de fotoshoot.
Met Oger Lusink en Sander Lusink aan de flanken van de middelste rij is de foto compleet. Sander Lusink: ,,Dit jaar hebben we een rustiger pak; rijker ook met zilveren borduringen, een donkerblauwe das. Het is een Corneliani-pak. Ik ben heel trots dat Ajax hier in onze pakken staat. Ze staan er erg goed bij." Met Oger Lusink en Sander Lusink aan de flanken van de middelste rij is de foto compleet. Sander Lusink: ,,Dit jaar hebben we een rustiger pak; rijker ook met zilveren borduringen, een donkerblauwe das. Het is een Corneliani-pak. Ik ben heel trots dat Ajax hier in onze pakken staat. Ze staan er erg goed bij."
Zonder Kenneth Vermeer, Urby Emanuelson, Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen werden de officiële foto's gemaakt in de ArenA. De vier afwezigen stonden op dat moment op het veld in China voor hun Olympische wedstrijden. Klaas Jan Huntelaar checkt nog even of zijn shirt wel mooi genoeg zit. Zonder Kenneth Vermeer, Urby Emanuelson, Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen werden de officiële foto's gemaakt in de ArenA. De vier afwezigen stonden op dat moment op het veld in China voor hun Olympische wedstrijden. Klaas Jan Huntelaar checkt nog even of zijn shirt wel mooi genoeg zit.
Als de spelers zich omkleden naar het thuistenue, kunnen de trainers zich even ontspannen. Hun outfit veranderde niet. Als de spelers zich omkleden naar het thuistenue, kunnen de trainers zich even ontspannen. Hun outfit veranderde niet.
De spelers gaan samen met de sponsors op de foto. Het is even een organisatie, maar het resultaat mag er elk jaar zijn. De spelers gaan samen met de sponsors op de foto. Het is even een organisatie, maar het resultaat mag er elk jaar zijn.
In het officiële nieuwe thuistenue konden de persfotografen de Ajacieden vereeuwigen. In het officiële nieuwe thuistenue konden de persfotografen de Ajacieden vereeuwigen.
Na de groepsfoto was er voor de fotografen gelegenheid tot het maken van portretfoto's van de Ajacieden. Na de groepsfoto was er voor de fotografen gelegenheid tot het maken van portretfoto's van de Ajacieden.