Menu
Fotoverslag afscheidsduel Jaap Stam (3-3)

Fotoverslag afscheidsduel Jaap Stam (3-3)

Ajax was als opponent te gast in de bijzondere afscheidswedstrijd van Jaap Stam. Bekijk hier de foto's van de historische wedstrijd en het officiƫle afscheid van een boegbeeld.

Klaas Jan Huntelaar kreeg zijn eerste speelminuten in de voorbereiding op het seizoen 2008-2009. Hier is hij samen met Jaap Stam, Gabri, George Ogararu en Gregory van der Wiel bezig aan de warming-up. Klaas Jan Huntelaar kreeg zijn eerste speelminuten in de voorbereiding op het seizoen 2008-2009. Hier is hij samen met Jaap Stam, Gabri, George Ogararu en Gregory van der Wiel bezig aan de warming-up.
In het vriendenteam van Jaap Stam ook de Ajacieden en oud-Ajacieden Frank de Boer, Aron Winter, Wim Jonk, Dennis Bergkamp, Michael Reiziger, Clarence Seedorf en Marc Overmars. In het vriendenteam van Jaap Stam ook de Ajacieden en oud-Ajacieden Frank de Boer, Aron Winter, Wim Jonk, Dennis Bergkamp, Michael Reiziger, Clarence Seedorf en Marc Overmars.
Jaap Stam speelde de eerste helft als aanvoerder in de defensie van Ajax. Of-ie er nog altijd thuis hoort. Dennis Bergkamp is hier zijn opponent. Jaap Stam speelde de eerste helft als aanvoerder in de defensie van Ajax. Of-ie er nog altijd thuis hoort. Dennis Bergkamp is hier zijn opponent.
Zelfs het kunstgrasveld in het nieuwe Zwolle-stadion was niet opgewassen tegen de enorme regenval. Scheidsrechter Jol maande de spelers naar binnen toen er minder dan twaalf seconden tussen bliksem en donder zat. Zelfs het kunstgrasveld in het nieuwe Zwolle-stadion was niet opgewassen tegen de enorme regenval. Scheidsrechter Jol maande de spelers naar binnen toen er minder dan twaalf seconden tussen bliksem en donder zat.
Vito Wormgoor speelde in de tweede helft in het hart van de Ajax-defensie en kwam de ijverige Stam ook in de duels tegen. Vito Wormgoor speelde in de tweede helft in het hart van de Ajax-defensie en kwam de ijverige Stam ook in de duels tegen.
Mitchell Donald scoorde Ajax' eerste doelpunt van de avond. Het was de 3-1. Mitchell Donald scoorde Ajax' eerste doelpunt van de avond. Het was de 3-1.
Jaap wordt gejonast door zijn Vrienden. Jaap wordt gejonast door zijn Vrienden.
Een imposante loopbaan is ten einde. Jaap neemt de microfoon en bedankt familie, vrienden en collega's. Een warm woord had hij ook voor zijn echtgenote. Adieu Jaap! Een imposante loopbaan is ten einde. Jaap neemt de microfoon en bedankt familie, vrienden en collega's. Een warm woord had hij ook voor zijn echtgenote. Adieu Jaap!