Menu
Fotoverslag Ajacieden bij Oranje

Fotoverslag Ajacieden bij Oranje

Het Nederlands elftal bereidt zich momenteel voor op de belangrijke EK-kwalificatieduels met Luxemburg en Wit-Rusland. Bekijk in dit fotoverslag hoe het de Ajacieden van Oranje tot nu toe vergaat.

De rollen zijn een keer omgedraaid. Spits Klaas Jan Huntelaar verdedigt John Heitinga. De rollen zijn een keer omgedraaid. Spits Klaas Jan Huntelaar verdedigt John Heitinga.
John Heitinga viert donderdag zijn 24ste verjaardag. Gefeliciteerd! Ondanks zijn jonge leeftijd kwam hij al 31 keer uit voor Oranje. John Heitinga viert donderdag zijn 24ste verjaardag. Gefeliciteerd! Ondanks zijn jonge leeftijd kwam hij al 31 keer uit voor Oranje.
Urby Emanuelson passeert Liverpool-aanvaller Dirk Kuyt. Urby Emanuelson passeert Liverpool-aanvaller Dirk Kuyt.
Klaas Jan Huntelaar schermt de bal af voor Hedwiges Maduro en zijn oude ploeggenoot Wesley Sneijder. Klaas Jan Huntelaar schermt de bal af voor Hedwiges Maduro en zijn oude ploeggenoot Wesley Sneijder.
Ajacieden in duel: Huntelaar versus Maduro. Ajacieden in duel: Huntelaar versus Maduro.
John Heitinga is hopelijk zaterdag tegen Luxemburg weer te bewonderen in de verdediging van Oranje. John Heitinga is hopelijk zaterdag tegen Luxemburg weer te bewonderen in de verdediging van Oranje.
Edwin van der Sar overlegt met Maarten Stekelenburg. Oud-Ajacied Van der Sar kampte onlangs met een voetblessure, maar is weer hersteld. Edwin van der Sar overlegt met Maarten Stekelenburg. Oud-Ajacied Van der Sar kampte onlangs met een voetblessure, maar is weer hersteld.
Ryan Babel en Klaas Jan Huntelaar kunnen bij het Nederlands elftal weer even bijpraten. Ryan Babel en Klaas Jan Huntelaar kunnen bij het Nederlands elftal weer even bijpraten.
Maarten Stekelenburg moest tijdens de woensdagtraining bij Quick Boys vol aan de bak. Maarten Stekelenburg moest tijdens de woensdagtraining bij Quick Boys vol aan de bak.